Přestali jsme dělat politiku a působíme jako účetní, myslí si Blažek

03.11.2012 17:33

Místopředseda ODS Pavel Blažek pro Českou televizi rozhodně popřel, že by plánoval kandidovat na místo prvního místopředsedy či předsedy. Také uvedl, že vláda začala působil jako účetní, a proto jí občané nerozumějí.

Přestali jsme dělat politiku a působíme jako účetní, myslí si Blažek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr spravedlnosti Pavel Blažek

Blažek potvrdil, že bude kandidovat na předsedu ODS: „U nás se opravdu hraj na to, jaké funkce máme z regionů. Já mám čtyři nominace na místopředsedu,“ odpověděl jasně. Nebude kandidovat ani na místo prvního místopředsedy i předsedy.

„Samozřejmě jako místopředseda nesu část odpovědnosti,“ uznal Blažek. Má za to, že ODS by měla zůstat ve vládě. „Trošku jsme přestali dělat politiku a začali jsme působit jako účetní,“ myslí si.

SLEDUJEME: Kongres ODS

Vyjádřil se i k projevu expředsedy Mirka Topolánka. Byl podle něj tradiční i kvalitní. „Opravdu klasický projev Mirka Topolánka,“ shrnul. Blažek rozhodně nemá za to, že by měl mít v budoucnu Topolánek ještě nějakou roli v ODS.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

9:44 Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

Oslavy osvobození od nacismu nabírají na českém internetu spád hned ráno. Šlechtic Jiří Lobkowicz oz…