Přestaňte pindíkovat... Poněkud svérázná analýza vztahu Babiše a ČSSD

23.06.2015 10:31

Zhusta se do vládní ČSSD pustila na svém facebookovém profilu advokátka Miroslava Hustáková, kterou již nebaví sledovat neustálé strkanice mezi sociálními demokraty a hnutím ANO Andreje Babiše. „Přestaňte pindíkovat, začněte se starat o tuto zemi, nebo odejděte ze svých funkcí a tento národ dále netrapte,“ vzkazuje do vrcholných řad ČSSD.

Přestaňte pindíkovat... Poněkud svérázná analýza vztahu Babiše a ČSSD
Foto: Archiv M. Hustákové
Popisek: Miroslava Hustáková

„Nejsem volič ČSSD ani ANO, nemám zájem ani jedné straně stranit, ale je už trapné, co se tady děje,“ vysvětlila na úvod svého příspěvku Hustáková a doplnila, že naráží na skutečnost, že stoupenci sociální demokracie se vysmívají voličům hnutí ANO, že svůj hlas ve volbách směnili za koblihy.

Advokátka přitom prý na vlastní oči viděla, kterak současný premiér Bohuslav Sobotka a další činovníci ČSSD rozdávají na volebních mítincích nejenom růže, ale i plněné bagety, na kterých bylo sociálně demokratické logo. „Tedy ČSSD má bagetky a ANO koblihy. Nejím ani jedno, a to jak fakticky, tak symbolicky,“ ujistila Hustáková.

Sobotkova mentální nevybavenost

V druhé části komentáře aktuálního dění na české politické scéně se advokátka zaměřila na spor mezi sociálně demokratickým poslancem Ladislavem Šinclem a předsedou hnutí ANO Andrejem Babišem stran pojišťovnictví, který v posledních dnech plní stránky novin.  

„Pokud se čtyři poslanci sejdou, vynadá jeden druhému, tak svolávat tiskové konference a sdělovat obsah jejich hádky celému národu může znamenat mnohé. Buď premiér a jeho okolí jsou mentálně nevybaveni, a nejsou si schopni spočítat, že Babiš je ANO a bez ANO dál vládnout nebudou, nebo je vládnout už nebaví a chtějí položit vládu,“ vyvozuje Hustáková.

Podle ní dnes ČSSD nikoho neohromí, když bude poukazovat na to, že Babiš má Agrofert a pozitivní lustrační osvědčení, neboť tyto skutečnosti voliči věděli již před volbami. „Máme premiéra, co mění názory podle toho s kým a kde jedná, ministra zahraničních věcí, který svými bezduchými kecy zlikvidoval vztahy s Ruskem, až dostal přezdívku Zadolárek a třetí do nesvaté trojice Dientsbier nám chce nechat uprchlíky volit i bez občanství,“ poukazuje advokátka na nedostatky v ČSSD.

„Pánové, za to, že je tu Babiš, nemohou voliči Babiše, ale vaše neschopnost, která lidem zamezila vás volit. Buď si to v ČSSD přiznejte, přestaňte pindíkovat, začněte se starat o tuto zemi, nebo odejděte ze svých funkcí a tento národ dále netrapte,“ vzkazuje Hustáková sociální demokracii.

Plné znění komentáře advokátky Hustákové na Facebooku:

Nejsem volič ČSSD ani ANO, nemám zájem ani jedné straně stranit, ale je už trapné, to co se tady děje. Stoupenci soc. dem se vysmívají, že voliči ANO volili hnutí kvůli koblihám. Já mohu s plnou odpovědností konstatovat, že současný premiér a další zástupci běžně rozdávají na volebních mítincích nejen růže, ale v roce 2010 jsem osobně zažila v Bruntále rozdávání plněných baget, kde na obalech bylo ČSSD. Tedy ČSSD má bagetky a ANO koblihy. Nejím ani jedno, a to jak fakticky, tak symbolicky. To k prvému problému a dál. Pokud se 4 poslanci sejdou vynadá jeden druhému, tak svolávat tiskové konference a sdělovat obsah jejich hádky celému národu může znamenat mnohé. Buď premiér a jeho okolí jsou mentálně nevybaveni, a nejsou si schopni spočítat, že Babiš je ANO a bez ANO dál vládnout nebudou, nebo je vládnout už nebaví a chtějí položit vládu. Lehká volební geometrie, lidovci nebudou vládnout za podpory komunistů, komunisté nemají hlasy, aby podpořili menšinovou vládu ČSSD,Úsvit nemá důvod podporovat nikoho. / ČSSD má 50 , ANO 47;KSČM 32; TOP O9 26; ODS 16; KDU ČSL 14; Úsvit 10 a Nezařazení 4 poslanci / Voliči věděli před volbami, že Babiš má Agrofert a pozitivní lustrační osvědčení. Tím chce někdo ohromovat lidi dnes ? Máme premiéra, co mění názory podle toho s kým a kde jedná, ministra zahraničních věcí, který svými bezduchými kecy zlikvidoval vztahy s Ruskem, až dostal přezdívku Zadolárek a třetí do nesvaté trojice Dientsbier nám chce nechat uprchlíky volit i bez občanství. Pánové zato, že je tu Babiš nemohu voliči Babiše, ale vaše neschopnost, která lidem zamezila vás volit. Buď si to v ČSSD přiznejte, přestaňte pindíkovat, začněte se starat o tuto zemi, nebo odejěte ze svých funkcí a tento národ dále netrapte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…