Prezident Miloš Zeman přijal úspěšné fotbalisty SK Slavia Praha

07.11.2019 16:20

Hráči týmu Slavie, který remizoval s Barcelonou v Lize mistrů, se sešli s prezidentem České republiky Milošem Zemanem. Informoval o tom na svém Twitteru mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. „Je to pro nás stejná čest, jako když v roce 1996 popřál Slavii ke skvělým výsledkům tehdejší prezident Václav Havel,“ prohlásil mluvčí fotbalového týmu.

Prezident Miloš Zeman přijal úspěšné fotbalisty SK Slavia Praha
Foto: Repro Twitter
Popisek: Představitelé týmu SK Slavia Praha s prezidentem Milošem Zemanem

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček zveřejnil na svém Twitteru fotku některých představitelů fotbalového týmu SK Slavia Praha na společné fotce s prezidentem. Fotku okomentoval slovy:

„Prezident republiky Miloš Zeman dnes přijal na Hradě trenéra SK Slavia Praha Jindřicha Trpišovského, brankáře Ondřeje Koláře a záložníka Tomáše Součka za účasti předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka.

Prezident republiky při setkání ocenil úspěchy týmu SK Slavia Praha.“

 

 

Anketa

Chcete generála Petra Pavla za prezidenta?

7%
93%
hlasovalo: 30497 lidí

Tým SK Slavia Praha v úterý 5. listopadu remizoval na slavném stadionu Camp Nou s jedním z nejlepších světových fotbalových týmů FC Barcelona. Jednalo se o zápas v Lize mistrů a zápas tedy skončil 0 : 0. „Po osmdesáti minutách měla Barcelona naběháno 97 kilometrů, zatímco Slavia 109. To je rozdíl dvanácti kilometrů – jako když 84krát doběhnete od šestnáctky k šestnáctce a zpátky,“ žasl slavný kouč francouzského národního týmu Wenger. „Nikdy jsem nic takového neviděl,“ řekl pro iDNES.

Miloš Zeman však nebyl první prezident, který ocenil tento český tým. „Prezident Miloš Zeman zástupce Slavia přijal ve svém sídle a poděkoval za skvělou reprezentaci země ve světě. Je to pro nás stejná čest, jako když v roce 1996 popřál Slavii ke skvělým výsledkům tehdejší prezident Václav Havel,“ prohlásil pro iDNES slavistický mluvčí Michal Býček.

Tým SK Slavia Praha je v rukou čínských majitelů od září 2015, kdy podíl získala společnost CEFC. K tomu pomohl právě prezident Miloš Zeman, jelikož se obchod definitivně uzavřel během návštěvy prezidenta Zemana v Číně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…