Prezident Putin konečně prozradil, zda přijede do Prahy. Některé občany rozhodně potěší

20.01.2015 14:57

Ruský prezident Vladimir Putin se konečně vyjádřil k otázce, zda přijede do České republiky na oslavy sedmdesátého výročí osvobození koncentračního tábora v Osvětimi. Jednu skupinu občanů v Česku svým rozhodnutím jednoznačně potěší.

Prezident Putin konečně prozradil, zda přijede do Prahy. Některé občany rozhodně potěší
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Ruský prezident Vladimir Putin

Podle informací České televize se ruský prezident Vladimir Putin rozhodl nepřijet koncem ledna do České republiky u příležitosti sedmdesátého výročí osvobození koncentračního tábora Osvětim sovětskou armádou. Na oslavy sezval prezident Miloš Zeman celou řadu státníků, včetně amerického prezidenta Baracka Obamy a ruského prezidenta Vladimira Putina. Ani jeden z nich ale do Česka na tyto oslavy nedorazí.

Toto rozhodnutí pravděpodobně velmi potěší ty občany, kteří si návštěvu Vladimira Putina v Praze rozhodně nepřáli, např. kvůli situaci na Ukrajině. Organizovali se i na sociálních sítích. Účast prezidentu Zemanovi přislíbili zatím jen slovenský prezident Andrej Kiska a bulharská hlava státu Rosen Plevneliev.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…