Prezident Zeman jede do Královéhradeckého kraje

15.04.2014 6:45

Diskuse se studenty Univerzity Hradec Králové, návštěva firem Petrof a Veba či prohlídka Broumovského kláštera čeká prezidenta Miloše Zemana při jeho třídenní návštěvě Královéhradeckého kraje. Dnešní první den návštěvy stráví Zeman v Hradci Králové.

Prezident Zeman jede do Královéhradeckého kraje
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Zeman do Hradce Králové dorazí v 10:30, kdy se setká s hejtmanem Lubomírem Francem. Následuje setkání s členy zastupitelstva a představiteli krajských organizací. Po poledni Zemana čeká diskuze se studenty univerzity. Odpoledne se setká s představiteli města, od 16:40 bude prezident diskutovat s občany před budovou Muzea východních Čech.

Ve středu dopoledne Zeman navštíví v Hradci Králové výrobce pian Petrof, poté prezidentská kolona vyrazí do Holovous na Jičínsku, kde se prezident setká s obyvateli a představiteli obce. Stejný program ho čeká v Jičíně a následně v Náchodě. Poslední den své návštěvy kraje zamíří Zeman do Broumova, kde dopoledne navštíví textilku Veba Broumov. Po poledni se sejde s představiteli města, občany a prohlédne si areál Broumovského kláštera.

Zemanova návštěva bude stát do 300.000 korun

Po krajích jezdí Zeman od loňského září, začal ve Zlínském kraji. Po parlamentních volbách ale ze zdravotních důvodů návštěvy krajů přerušil. Kritici mu vyčítali, že jeho cesty po krajích byly propagací Strany práv občanů - zemanovců, která se ale do sněmovny nedostala. Do regionů se Zeman znovu vydal v lednu, například v březnu navštívil Olomoucký kraj. Hradecký kraj odhaduje, že Zemanova návštěva bude stát do 300.000 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…