Prezident Zeman návštěvou Teplicka a Chomutovska ukončí třídenní návštěvu Ústeckého kraje

09.12.2015 6:23

Prezident Miloš Zeman dnes ukončí třídenní návštěvu Ústeckého kraje. Zamíří nejprve na Teplicko a svůj program ukončí v Kadani na Chomutovsku. Na sever Čech letos přijel podruhé, v Ústeckém kraji byl už v únoru.

Prezident Zeman návštěvou Teplicka a Chomutovska ukončí třídenní návštěvu Ústeckého kraje
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Prezident Zeman v Partii

Prezident svůj dnešní program začne v elektrárně v Ledvicích na Teplicku, kde se setká s vedením společnosti a bude diskutovat se zaměstnanci. Návštěvu zakončí v Kadani setkáním s představiteli města a starosty okolních obcí a diskusí s občany.

V úterý Zeman mimo jiné debatoval se studenty gymnázia v Bílině na Teplicku. Řekl mimo jiné, že Česká republika, zřejmě Praha, se stane dříve nebo později cílem teroristického útoku islámských radikálů. Podle něj je potřeba s terorismem tvrdě bojovat.

V Lounech se pak sešla jen necelá desítka Zemanových odpůrců, i když podle příslibů na facebooku jich mělo být desetkrát tolik. Policie nasadila více hlídek, v terénu byly i antikonfliktní týmy, zasahovat ale nemusely a vše se obešlo bez incidentů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …