Prezident Zeman zakončí třídenní návštěvu Karlovarského kraje

15.01.2014 6:29

Návštěvou hradu a zámku v Bečově nad Teplou, podniku OZAP v Toužimi a města Žlutice zakončí dnes prezident Miloš Zeman třídenní návštěvu Karlovarského kraje. Kromě tradičního podpisu do pamětních knih a dekorování praporů měst se opět setká i s občany.

Prezident Zeman zakončí třídenní návštěvu Karlovarského kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Poslední den návštěvy Karlovarského kraje zahájí prezident v Bečově nad Teplou. Po krátkém pozdravení s občany a setkání s představiteli města zavítá do zámku a hradu Bečov, který je jednou z nejnavštěvovanějších památek v kraji. Prohlédne si také relikviář svatého Maura, který je jednou z nejcennějších movitých památek v Česku.

Z Bečova zamíří na jižní okraj kraje do Toužimi, kde se seznámí s podnikem OZAP, který vyrábí regály a regálové systémy.

Konec svého pobytu v Karlovarském kraji stráví na východním okraji kraje, ve Žluticích. Krátce se zde setká s občany a setká se s představiteli města. Na závěr je připravena tisková konference prezidenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr, čtk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…