Prezident končí oficiální návštěvu Vysočiny, zůstane tam na dovolené

26.06.2015 6:44

Prezident Miloš Zeman dnes absolvuje třetí a závěrečný den své návštěvy Kraje Vysočina, v regionu ale i po skončení oficiální části svého pobytu zůstane. V Novém Veselí, kde má chalupu, stráví několikadenní dovolenou.

Prezident končí oficiální návštěvu Vysočiny, zůstane tam na dovolené
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman v Telči

Dnes ho stejně jako v předchozích dnech a tak jako při návštěvách dalších českých a moravských krajů čekají setkání se zástupci obcí i s jejich obyvateli. Program Zeman zahájí dopoledne v obci Lípa, sejde se nejen s jejími zástupci, ale i se starosty okolních obcí a místními významnými osobnostmi. Pak se prezident setká s obyvateli této vesnice, následovat bude podpis do pamětní knihy obce a dekorování jejího praporu prezidentskou stuhou. Kolem poledne se má hlava státu sejít s reprezentanty Havlíčkova Brodu, odpoledne prezidenta čeká ještě společná tisková konference s hejtmanem.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…