Prezident zkolaboval, sestry nesmí mluvit, píše server. Jenže...

05.11.2013 14:32

Oficiálně si prezident léčí poraněné koleno. Server Týden.cz však tvrdí, že pravda je poněkud jiná. Miloš Zeman prý zkolaboval, protože toho na něj bylo moc. Boromejky, které ho ošetřují, nesmí podávat informace. Prezident však dává rozhovory a v Lánech pracuje.

Prezident zkolaboval, sestry nesmí mluvit, píše server. Jenže...
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Zeman byl v dobré náladě

Sestry z Domova sv. Karla Boromejského v Praze pečují po Václavu Havlovi o dalšího českého prezidenta, tentokrát jím je Miloš Zeman. Stalo se tak mimo jiné i proto, že existuje dobrá zkušenost s diskrétností sester.

Prezident si údajně poranil koleno a teď delší čas pobude na invalidním vozíku. Server ale tvrdí, že za Zemanovu indispozici nemůže ani tak poraněné koleno, jako spíše celkové vyčerpání. „Podle oficiální verze Zeman marodí po úrazu kolene; podle informací TÝDNE ale zkolaboval kvůli vyčerpání. Několik týdnů teď proto zůstane na vozíku. Jen výjimečně se bude moci pohybovat s berlemi,“ lze se dočíst.

V této souvislosti je třeba dodat, že server Novinky.cz uveřejnil telefonický rozhovor s prezidentem, na němž nepůsobí vyčerpaně a podle všeho v rámci možností normálně pracuje. Nelíbí se mu jen sezení na vozíku. "Potěšilo mě, že se ke mně přihlásil na odpolední schůzku pan kardinál Duka. Ale ještě předtím, v sobotu, jsem tady měl první poradu svých expertů, shodou okolností na téma zdravotnictví, které se zúčastnil premiér, ministr zdravotnictví a další členové. Takže, jak je vidět, pracuji s tím, že se poněkud nemotorně pohybuji na invalidním vozíku," prohlásil prezident.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…