Příšerná věta, kterou kdosi skutečně pronesl o Andreji Babišovi. Teď ožívá

05.09.2016 8:44

„Pro odboráře Pytlíka je Babiš Žid a skrblík, pro Sobotku popírač holocaustu. Babiš v sobě potřeboval najít šup kapku krve romské,“ napsal na svém facebookovém profilu americký novinář Erik Best.

Příšerná věta, kterou kdosi skutečně pronesl o Andreji Babišovi. Teď ožívá
Foto: Petr Merta
Popisek: Erik Best, americký novinář

Best tak reagoval na červnová slova předsedy Sdružení hornických odborů Jaromíra Pytlíka, jenž označil ministra financí a vicepremiéra Andreje Babiše (ANO) za Žida a Skrblíka. A to kvůli situaci v OKD. Paradoxně však v situaci, kdy Babiš přislíbil, že prověří možnost, jak zadlužené OKD půjčit až 400 milionů, aby společnost měla na výplaty. 

„Pan ministr Babiš postupuje jako správný ministr financí, jako Žid a skrblík. To my víme, nicméně tak to má být,“ zareagoval následně Pytlík. Podle něj je totiž celá působnost OKD závislá od státní pomoci. 

Kromě tohoto označení si Babiš nyní také vysloužil nálepku popírače holocaustu, a to z důvodu popření existence koncentračního tábora v Letech. Tento romský tábor byl podle Babiše táborem pracovním. Alespoň to uvedl při návštěvě Varnsdorfu. Nyní se však za svá slova omluvil a řekl, že byla vytržena z kontextu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…