Probíhá hladovka proti komunistům

21.03.2014 9:37

Dnes probíhá společná hladovka, kterou pořádá platforma občanských, demokratických a protikomunistických iniciativ. Má uctít památku obětí předlistopadového režimu. Platforma Bez komunistů.cz o tom informovala na svém facebookovém profilu.

Probíhá hladovka proti komunistům
Foto: Irena Ševelová
Popisek: Členové Konzervativní strany v Brně u památníku obětem komunismu

„10.000 lidí zabili komunisti v této zemi. Připomínáme je v řetězové hladovce. Připomněli jsme dosud 527 lidí. V pátek ve společné hladovce připomeneme další. Přidejte se,“ vyzývají organizátoři hladovky na Facebooku.

Společná hladovka znamená, že ji bude držet více lidí najednou, i když se budou nacházet na různých místech. Hladovka probíhá po dobu 24 hodin, od půlnoci ze čtvrtka na pátek do půlnoci z pátku na sobotu.

K hladovce se může připojit kdokoliv, stačí napsat na e-mailovou adresu uvedenou na zmíněném profilu na sociální síti. Podle organizátorů lze hladovět – jen o vodě – i v průběhu soboty 22. března, rovněž od půlnoci do půlnoci. Kdo například ze zdravotních důvodů nemůže držet hladovku celých 24 hodin, může se přidat v neděli na tak dlouhou dobu, která mu vyhovuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…