Problémy u Konvičkovců? Hampl rezignuje, prý raději bude kandidovat do Senátu

22.04.2016 13:24

Místopředseda Bloku proti islámu Petr Hampl připravuje odstoupení ze své pozice. Původně měl vést kandidátku v krajských volbách, teď se ale rozhodl ucházet o křeslo v Senátu. „Abych mohl věnovat maximum času lidem na Berounsku, připravuji i rezignaci na pozici místopředsedy Bloku proti islámu,“ potvrdil pro ParlamentníListy.cz Hampl.

Problémy u Konvičkovců? Hampl rezignuje, prý raději bude kandidovat do Senátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sociolog Petr Hampl

K názoru dospěl po zahájení aktivit ve Středočeském kraji. „Ukazuje se, že je nad mé časové možnosti zvládnout celý kraj. Rozhodl jsem se pro racionálnější strategii. Proto se soustředím na senátní obvod Beroun, kde bydlím,“ reagoval pro ParlamentníListy.cz sociolog Petr Hampl, který už přímo citoval z připravovaného prohlášení. „Abych mohl věnovat maximum času lidem na Berounsku, připravuji i rezignaci na pozici místopředsedy Bloku proti islámu. Hlavní cíl zústává stejný. Vítězství v parlamentních volbách a odchod Sobotkovy vlády,“ dodal.

Hampl: Nahrál jsem video, které budu publikovat

Za koho přesně se bude ucházet o mandát v Senátu, ještě jasné není: „Rozhodně budu kandidovat s podporou Úsvitu, ale nedokážu teď přesně říci, jak to vše bude probíhat. Rozhodně ale budu kandidovat na Berounsku a s nějakou podporou Úsvitu a Bloku,“ vysvětlil Hampl. Další podrobnosti už nechtěl doplňovat: „Nahrál jsem video, které bude publikováno ve 14:00 hodin na stránkách Bloku proti islámu. V prohlášení říkám, že v budoucnu omezím některé aktivity,“ uvedl také ještě stále místopředseda BPI.



 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…