Proboha: Foldyna si psal s ‚chvilkařem‘. Nechcete vidět

25.08.2020 14:05

Poslanec Jaroslav Foldyna se na svém facebooku podělil o zážitek s příznivcem Milionu chvilek pro demokracii. „Vždy mě potěší, když mě ‚domektat‘ potvrdí, co jsou za fašistická hovada!“ napsal Foldyna. Martin Matys mu psal, že je vlastizrádce a ptal se ho, zda by ho mohl pověsit. „Jsi nula a hovno,“ poslal mu Matys. „Navíc jsi ruská děvka. Líbí se ti to, že? Nechat se šukat do zadečku,“ pokračoval. Foldyna však Matyse informoval, že může porušovat paragraf § 353 o nebezpečném vyhrožování. „Chci veřejný soud,“ vyžadoval chvilkař.

Proboha: Foldyna si psal s ‚chvilkařem‘. Nechcete vidět
Foto: repro FB, tan
Popisek: Jaroslav Foldyna

Jaroslav Foldyna, člen poslaneckého klubu SPD, zveřejnil na facebooku vulgární konverzaci s Martinem Matysem. Martin Matys je bývalý volič ČSSD a dle svého profilového obrázku je též sympatizantem Milionu chvilek pro demokracii. Foldyna zveřejněnou komunikaci okomentoval slovy, že ho vždycky potěší, když „domektat“ potvrdí, jaká jsou fašistická hovada.

Matys začne konverzaci slovy, že bydlí v Novém Bydžově a rozhodně není volič SPD. Prý byl kdysi volič ČSSD, avšak Foldynu nikdy nevolil. „Já totiž nevolím prasečí hlavy. Jsi totiž dobytek a svinská hlava. Zasloužíš si vědět, že máš viset. Mohl bych tě pověsit, ty vlastizrádce?“ tázal se Matys. Poté ještě dodal, že již Foldyna zemřel dávno, ale má uznat účast Matyse na své smrti. „Vlastně jsi mrtvý,“ dodal a přiložil ještě odkaz na vzpomínku poslance Foldyny k srpnu 1968, o které jsme psali.

Foldyna Matysovi odpověděl, aby si našel paragraf § 353 o nebezpečném vyhrožování a ať si nehraje. „Hledám a pro kurvy žádný nemám ty kurvičko. Děti učit nebudeš ty děvko,“ odpověděl chvilkař.

Anketa

Je Adam Vojtěch dobrý ministr zdravotnictví? (Ptáme se od 25. 8. 2020)

67%
33%
hlasovalo: 13496 lidí

Reakce Foldyny nenechala na sebe dlouho čekat. Napsal mu, že je hrdý vlastenec, zatímco Matys je namachrovaný magor, co si nevidí do huby. Prý to, co mu napsal, se dá kvalifikovat jako nebezpečné vyhrožování, prý má trošku myslet, než něco napíše. „Jsi nula a hovno, žádný vlastenec,“ nesouhlasil Matys. On sám prý myslí na národ. Prý si Foldyna myslel, že po útěku bude na volitelném místě. „Jen sis zapomněl vypočítat preference. Blbá strana a blbá mrtovka. Prostě jsi už mrtvý, idiote,“ pustil se Matys do Foldyny. Poté však ještě přiostřil. „Navíc jsi jen ruská děvka. Líbí se ti to, že? Nechat se šukat do zadečku v rámci jezdění na motorce? Jsi nula a ostuda ČR,“ nadával Matýs. Zanechal ještě svoji adresu. Prý bydlí v ulici Jana Nerudy 1757, 504 01.

Anketa

Podporujete mimořádnou dávku pro důchodce ve výši 5 000 Kč, kterou schválila vláda?

82%
18%
hlasovalo: 14654 lidí

Poté se ho ještě zeptal na paragraf § 309. „Taky nic?“ zeptal se. Od Foldyny se dočkal odpovědi otázkou „Nic?“ Matys odpověděl: „Tak nic děvko.“ Prý to má rád Foldyna do zadku, tak nechápe, proč je proti Pride. „Asi nenávist proti homosexuálům z ČR a láska k homosexuálnímu ruskému svinstvu. Proč se nepřiznal? Vždyť o moc nejde?“ ptal se Matys. „Jasný necháš pykat své potkany,“ napsal mu dále. Přiložil výstřižky z konverzace, kterou mu napsali údajní fanoušci poslance Foldyny. Foldyna tedy opět prý ukázal, jaká je nulička. „Btw, oba zítra hlásím policii,“ dal vědět fanoušek Milionu chvilek.

Tím to však neskončilo. Mezitím prý začali psát Matysovi další. Proto se tázal, zda to není organizovaná skupina. Prý další prodejná ruská kurva. „Chci veřejný soud. Pojď mě zažalovat nulo,“ vyzval Matys poslance.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: tle

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…