Propagace islámského terorismu na Karlově univerzitě, zuří Sládek

26.05.2017 17:41

Do nejstarší univerzity ve střední Evropě – Karlovy – se ve svém komentáři pro server ParlamentníListy.cz strefil republikán Miroslav Sládek. Podle něj je totiž propagátorem islámského teroru.

Propagace islámského terorismu na Karlově univerzitě, zuří Sládek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

„Karlova universita byla založena otcem vlasti, blahé paměti, 1348. Vždy byla, s výjimkou komunistické diktatury, institucí křesťanskou. Každý nejspíše předpokládal, že po roce 1989 se k tradičnímu pojetí vzdělávání vrátí, poznamenal úvodem Sládek s tím, že však úpadek staroslavné univerzity pokračuje. 

„Nejen levicové a multikulturalistické bludy, ale dokonce přímá propagace islámského terorismu.Tento týden se uskutečnila pod záštitou rektora university konference, která bez ohledu na svůj název byla nejen obhajobou sektářské ideologie islámu, ale přímo její propagací,“ zmínil Sládek kriticky k tomu, že dle jeho názoru v aule se sochou Karla IV. zaznívala přesně taková slova, jaká pronášel tehdy ještě poslanec Klement Gottwald. 

Apologety islámského terorismu jsou podle Sládka nejen Arabové, ale kolaborují i Evropané. „My se největší chyby dopouštíme tím, že je podceňujeme. Oni své bludy dokáží hezky zabalit a chytře servírovat,“ řekl. 

  • Původní text ZDE.

Podle něj je podlostí požadovat, abychom mladé mohamedány zvali do Evropy na studijní pobyty. „Tím se prý naše kultury přiblíží a budeme žít v míru. Kolik mrtvol roztrhaných na kusy je třeba k odhalení této podlé lži, když všichni, tedy i ti kdo ji hlásají, velmi dobře vědí, že multikulturalismus nefunguje. Nejodpornějších činů se dopouštějí nejenom přivandrovalci, ale i jejich potomci, kteří se již v Evropě narodili,“ poznamenal. My demokraté jsme, jak se domnívá, vždy jen pasivními oběťmi, které jdou na porážku jako ovce. 

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

„Nenechme se urážet a nenechme takové vyhrožování bez odezvy, přestaňme se už konečně bát a jen nezávazně tlachat,“ řekl. On sám by deportoval všechny přivandrovalce bez rozdílu a žádné jiné by na území České republiky nepouštěl. Opustil by také i Evropskou unii, kdyby nás nadále vydírala v těchto otázkách.

„To je jediné řešení a jediná odpověď na muslimský teror a zabráníme tak i znesvěcení Karlovy university,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…