Propagandistický web vyvolávající zlobu a nenávist! Bývalá Babišova poslankyně, dnes Kalouskova, se pustila do PL

13.07.2017 16:26

Poslankyně za TOP 09 Kristýna Zelienková odmítla nabídku serveru ParlamentníListy.cz. Server podle ní totiž patří do stejné společnosti jako servery Protiproud a další. ParlamentníListy.cz Zelienkovou kontaktovaly s tím, že na serveru může mít bezplatnou prezentaci. Zelienková nicméně odmítla a na Facebooku zveřejnila odmítavé stanovisko.

Propagandistický web vyvolávající zlobu a nenávist! Bývalá Babišova poslankyně, dnes Kalouskova, se pustila do PL
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kristýna Zelienková

„Napsali mi z Paramentních listů: „Volby se blíží..." a že u nich můžu mít bezplatnou prezentaci a že ji tam mají téměř všichni ostatní a denně je čte přes 300.000 lidí,“ uvedla Zelienková na Facebooku. Nicméně prý považuje ParlamentníListy.cz za „propagandistický web vyvolávající zlobu a nenávist“. „ A žádné volby, žádná touha po zviditelnění nebude silnější, než moje přesvědčení nepodílet se na věcech, které považuji za špatné. I kdybych ty volby měla prohrát,“ zdůvodnila Zelienková své odmítavé stanovisko na sociální síti. 

V diskusním vlákně u jejího postu prezentovali své názory na ParlamentníListy.cz i další lidé. „Správný krok. PL je médium které by nemělo existovat, občas mi je i líto, že to moje babička čte a nenechá na to dopustit,“ prezentoval v něm svůj negativní názor na ParlamentníListy.cz uživatel Facebooku Filip Vančo. Podle diskutéra Šimona Hlinovského jsou pak ParlamentníListy.cz „latrínou české žurnalistiky“. „Také se snažím je ignorovat a nic tam sám nepíšu. Když tam ale před dvěma lety o mně napsali článek, docela jsem se pobavil,“ poznamenává Hlinovský. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: maz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …