Propuštěný předseda a vytlačený štáb ČT. I Bartošovi Národní demokraté slaví 1. máj...

01.05.2016 15:48

Asi čtyři stovky lidí se účastní shromáždění Národní demokracie, které se právě koná na pražském Slovanském ostrově. Akce zatím probíhá v klidu. Informoval o tom server iDnes.cz.

Propuštěný předseda a vytlačený štáb ČT. I Bartošovi Národní demokraté slaví 1. máj...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adam Bartoš

Pochod proti vlastizrádcům organizovaný Národní demokracií vycházel z Mariánského náměstí, pokračoval Seminářskou a Karlovou ulicí na nábřeží a na Slovanský ostrov.

Na Slovanském ostrově zaznívají projevy zaměřené proti NATO, vládě i přijímání uprchlíků. Adam B. Bartoš vystupuje a hned na začátku zmiňuje své nedávné zadržení policií. „V trestné činnosti nebudu pokračovat, protože není v čem. Za svými slovy si stojím a nikdy je nevezmu zpátky!“ řekl.

Celý text je ZDE.

Účastníci demonstrace Národní demokracie vyzývají vládu k demisi. Zazněla také slova „trest nejvyšší“. Na místě je přítomna policie, zatím však nijak nezasahuje.

„Věřím, že naši zemi před multikulturním nebezpečím ochráníme,“ řekl Bartoš ve svém projevu. Vyzval k tomu, aby lidé povstali a svrhli své utiskovatele.

Počet lidí na Slovanském ostrově je podle odhadů policie 300 až 400. Akce je poklidná, ale podle serveru iHned.cz demonstrující slovně napadli a vytlačili štáb ČT. Vše měli zaznamenat redaktoři z DVTV, kteří tam také natáčeli.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…