Prostě tam zaparkujeme. Poslanec z ANO se omlouvá za auto na chodníku

17.10.2014 14:29

Chodník? Prostě tam zaparkujeme. V duchu končící předvolební kampaně si to možná řekl poslanec ANO Jan Volný, když zaparkoval auto na chodníku u přechodu pro chodce na křižovatce ulic Veletržní a Veverkova v Praze a odspěchal na debatu v České televizi. Dnes uznává, že udělal chybu. Informuje o tom server iDnes.cz.

Prostě tam zaparkujeme. Poslanec z ANO se omlouvá za auto na chodníku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

„Ve čtvrtek večer jsem udělal hroznou pitomost. Jel jsem pozdě do živé debaty v České televizi a byl jsem nervózní tím víc, že jsem asi dvacet minut nemohl najít místo na zaparkování. Nakonec jsem to nevydržel a bez přemýšlení nechal auto na chodníku vedle televizních štábů,“ sdělil poslanec ze strany Andreje Babiše.

Na nevhodné parkování upozornil policii jeden z občanů, který fotky poslancova vozu následně zveřejnil na sociální síti Facebook. Napsal mimo jiné, že přes ulici mohl Volný zamířit na placené parkoviště.

Volný oznámil, že je připraven dostavit se na policii a pokutu zaplatit. A nakonec dodal, že příště radši pojede metrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…