Prymula? Sociopat, padlo. Z významného místa

20.08.2020 10:02

Člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) Vadim Petrov bez obalu napsal, co si myslí. Profesora Romana Prymulu označil za sociopata.

Prymula? Sociopat, padlo. Z významného místa
Foto: Screen Partie TV Prima
Popisek: Roman Prymula v Partii TV Prima

Dorazí do České republiky druhá vlna koronaviru, nebo ne? Odezněla vůbec vlna první? Odborníci se na tom neshodnou. Zatímco epidemiologové volají po opětovném nošení roušek v uzavřených prostorách.

Ale řadě lidí se už tyto povinnosti zajídají a už předem na sociálních sítích, zejm. na Facebooku naznačují, že možná nebudou nařízení vlády Andreje Babiše (ANO), resp. epidemiologů, poslouchat.

Člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov zašel dokonce tak daleko, že profesora Romana Prymulu označil za sociopata.  

„Osobně si myslim, že Prymula je sociopat, který s Vojtěchem prohospodařuje důvěru lidí v opatření vlády na obranu proti covidu-19. Ten, kdo sloužil v armádě před rokem 89, musí mít nějaké zátěže, jinak by lampasákem z povolání nikdy být nemohl. Nemyslím, že Babiš dneska udělá nějaké zásadní korekce, koncepce s rouškami zašla příliš daleko. Vojtěch je hříčka ve větru, nechá se řídit ‚odborniky‘ (příčí se mi mluvit o fachidiotech), a přitom ničí křehkou důvěru veřejnosti v to, že vláda ví, co dělá,“ rozzlobil se Petrov.

Pod svůj příspěvek přidal charaktericktické rysy, podle kterých lze sociopaty poznat.

V prvé řadě jim prý chybí schopnost soucitu s ostatními lidmi, nestydí se za své nevhodné jednání, neberou ohled na práva ostatních, ale zdůrazňují práva vlastní, schází jim pocit zodpovědnosti a mají zvláštní náhled na sebe sama.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tvář dnešní ODS? P*del Pavla Novotného! Vyskočil nechce přirovnáním urážet prasátka

6:50 Tvář dnešní ODS? P*del Pavla Novotného! Vyskočil nechce přirovnáním urážet prasátka

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Už se ví, kdo nás osvobodil? Od roku 90 hloupá kampaň s přepisován…