Ptali jste se komunistky na Babiše, Sobotku a Haška. Takto zareagovala

03.11.2013 10:15

Češi a Moraváci vždy nakonec rozhodnou správně. Nyní se uvidí, co předsedové stran ANO a ČSSD předvedou, odpovídá čtenáři ParlamentníchListů.cz komunistická poslankyně Miloslava Vostrá.

Ptali jste se komunistky na Babiše, Sobotku a Haška. Takto zareagovala
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Poslankyně a místopředsedskyně strany KSČM takto odpověděla na dotaz čtenáře, zdali si Vostrá nemyslí, že 60 procent národa „jsou ovce, které věří, že miliardář Babiš bude hájit zájmy chudých a socan Sobotka, že je čistota sama“. 

„Většinou každý člověk hledá i v politikovi to dobré. Uvidíme, co oba pánové předvedou,“ míní Vostrá s tím, že Češi a Moraváci vždy nakonec rozhodnou správně.

Poslankyně rovněž okomentovala chování Bohuslava Sobotky a médií. Na názor, že média zavádějí nový fenomén „mediální lynč à la 50. léta“, Vostrá oponovala. „Kdyby pánové Sobotka, Hašek a další své dlouhotrvající vnitřní boje a podpásovky vyřešili v uzavřeném jednání stranických orgánů, neměla by média možnost psát,“ píše Vostrá s tím, že zde rozhodně nejde o žádný mediální lynč. „Novináři dělají jen svou práci,“ dodává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…