Publicista z ODS: Darmožrouti Moravec a Ištvan debatují o hovně. Prokurátore, zastřel se

04.11.2013 13:15

Petr Štěpánek (ODS) po zhlédnutí proslovu olomouckého vrchního státního zástupce v Otázkách Václava Moravce Ivo Ištvana nejde pro ostrá slova příliš daleko. Ištvan by se podle jeho názoru měl zastřelit a zemi by měli řídit skuteční politici, nikoli prezident, který hraje mocenské hry, nevěrný expremiér, zbabělí politici a stádovitá smečka novinářů.

Publicista z ODS: Darmožrouti Moravec a Ištvan debatují o hovně. Prokurátore, zastřel se
Foto: ČTÚ
Popisek: Petr Štěpánek

„Když poslouchám ty dva darmožrouty, Ištvana ze státního zastupitelství a Moravce z veřejnoprávní televize, jak debatují o hovně, za což se oba nechávají z našich peněz docela dobře platit, osypávám se bezmocí a vztekem. Co kdyby ČT nabídla diskusi o podstatě věci, respektive úplně jiné hosty, nejlépe ty, kteří dosud byly protiprávně vláčeni a vězněni?“ ptá se na sociální síti Facebook Štěpánek a odkazuje na svou širší úvahu.

V ní poukazuje na to, že prozatím jediným hmatatelným výsledkem akce pod Ištvanovým patronátem je změna politických poměrů v zemi a klade si otázku, zda to nebyl skutečný cíl. Připomíná, že exposlanci z ODS byli stíháni za to, že se zřekli poslaneckých výhod a někteří z nich přijali podstatně hůře placenou práci v podnicích s účastí státu. K Janě Nagyové (dnes již Nečasové), znovu poznamenává, že si pro ni přišli policisté s beranidlem. To však kriminalisté popírají.

Celý článek Petra Štěpánka ZDE

Následně ocenil skutečnost, že prostor k vyjádření konečně dostal také jeden ze stíhaných exposlanců Marek Šnajdr. Je však přesvědčen, že k jeho uvěznění nemuselo vůbec dojít. Kdyby společnost „nenaskakovala na falešnou mantru boje proti korupci“, kdyby resort spravedlnosti neřídil podle Štěpánka pokrytecký narcis Jiří Pospíšil (ODS), kdyby nebylo ctižádostivé Bradáčové, vystrašených poslanců a v neposlední řadě bychom podle autorova názoru nesměli mít skrze média zblblé občanstvo.

Co Petr Štěpánek poznamenal na Facebooku při sledování Otázek Václava Moravce:

Když poslouchám ty dva darmožrouty, Ištvana ze státního zastupitelství a Moravce z veřejnoprávní televize, jak debatují o hovně, za což se oba nechávají z našich peněz docela dobře platit, osypávám se bezmocí a vztekem. Co kdyby ČT nabídla diskusi o podstatě věci, respektive úplně jiné hosty, nejlépe ty, kteří dosud byly protiprávně vláčeni a vězněni? Aspoň tedy znovu připojuji odkaz na svůj včerejší komentář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…