Putin je vážně nemocen a do tří let možná umře. Tuto zprávu vypustil americký deník

28.10.2014 14:27

Zahraniční média spekulují o tom, že ruský prezident Vladimir Putin trpí rakovinou. Spekulace podpořil i významný komentátor listu New York Post, podle jehož zdrojů trpí Putin rakovinou slinivky. Informoval o tom server iDnes.cz, který ale upozornil na to, že zprávu není možné ověřit.

Putin je vážně nemocen a do tří let možná umře. Tuto zprávu vypustil americký deník
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin

„Ruský mocnář prý trpí rakovinou míchy. Mé zdroje ovšem říkají, že je to rakovina slinivky břišní, jedna z nejsmrtelnějších forem tohoto onemocnění,“ napsal významný komentátor amerického deníku New York Post Richard Johnson.

Putinova nemoc příčinou agresivní zahraniční politiky Ruska?

Jeho sloupek, který v pátek vydal newyorský bulvární deník, zaujal i seriózní světová média. Například ekonomický server International Business Times upozornil na možnou souvislost mezi Putinovým zdravotním stavem a agresivní politikou Ruska vůči Ukrajině. Putin se podle novinářů možná snaží, aby pod jeho vládou Rusko co nejvíce expandovalo.

„Někteří tvrdí, že Putinovi zbývají tři roky života a rád by po sobě zanechal dědictví v podobě rozšíření ruského území, tak jako Petr Veliký nebo Stalin,“ shrnul podobné domněnky Johnson.

Zprávy o Putinově nemoci ale není možné nezávisle ověřit. Rakovinu slinivky břišní je velmi složité odhalit a obvykle se to podaří až ve chvíli, kdy je nemoc v pokročilém stadiu. Asi 95 procent pacientů umírá do roka od diagnózy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…