Putin zatím jasně vede

18.03.2018 19:55

Poslední volební místnosti v Rusku se zavřely v 19 hod. Ústřední volební komise sčítá hlasy. Podle serveru iROZHLAS.cz po sečtení pětiny okrsků se 72 procenty jednoznačně vede současný šéf Kremlu Vladimir Putin.

Putin zatím jasně vede
Foto: Personal website Vladimir Putin
Popisek: Vladimir Putin

Hlasy se sčítají od 19:00 středoevropského času, kdy se uzavřely poslední volební místnosti. „Ústřední volební komise zatím hlásí sečtenou pětinu okrsků a jednoznačné vedení současného šéfa Kremlu Vladimira Putina,“ uvádí server iROZHLAS.cz. Na volbě ruského prezidenta se podílelo 107 milionů oprávněných voličů v Rusku i zahraničí. Podle opozice docházelo v řadě měst k volebním podvodům a falšování.

„Jako první z osmi kandidátů už ráno odvolil prezident Vladimir Putin. Řekl, že nad volbou se dvakrát nerozmýšlel, protože svůj program považuje za správný, a dodal, že za úspěch bude považovat jakýkoli počet odevzdaných hlasů, který mu umožní plnit povinnosti hlavy státu,“ uvádí server.

První výsledky volebního klání by měly být známé už v průběhu nedělního večera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…