Putinovi motorkáři projeli do EU, nikdo neví jak. Foldyna: Politici se už vážně po... !

30.04.2015 12:01

Dle serveru novinky.cz vjeli členové motorkářského klubu Noční vlci na území Evropské unie, není však známo, kde přesně hranice překročili, ani kolik jich bylo. Učinili tak navzdory všem překážkám a zákazům některých zemí Evropské unie. Jeden ze členů Nočních vlků oznámil z Budapešti, že se prý dostali do EU přes Maďarsko, odkud plánují jet dál do Bratislavy, kde se sejdou s ostatními a budou pokračovat dále do Berlína. Poslanec Jaroslav Foldyna se k věci také vyjádřil.

Putinovi motorkáři projeli do EU, nikdo neví jak. Foldyna: Politici se už vážně po... !
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Vlajka motorkářského gangu Noční vlci

 V Bratislavě, kde se prý mají shromáždit členové Nočních vlků, má proběhnout i setkání s „bikery“ z Balkánského poloostrova. Poté mají pokračovat dále podle plánu do Berlína. Píší Novinky odkázané na blog Livejournal.

Pro server Lifenews.ru prý prohlásil člen motorkářského klubu Noční vlci Alexej Galickij, že se na území Evropské unie dostali bez rozporu se zákonem. „Naši bikeři oficiálně vjeli do Evropské unie přes Maďarsko. V ničem nenarušujeme zákony Evropské unie. Místem srazu bude Bratislava, odkud budeme pokračovat podle předem naplánované trasy,“ prohlásil Galickij.

Celý text zde

Dle serveru novinky.cz slovenské ministerstvo vnitra o Nočních vlcích na svém území neví, prý nezaznamenalo přejezd těchto motorkářů, ani neví o plánovaném setkání s motorkáři z Balkánského poloostrova. Litva prý nepustila na své území osm motorkářů z klubu Noční vlci, chtěli prý projet dál do Kaliningradské oblasti. Zákaz průjezdu skrze litevské území má prý platit do 10. května.

Dle některých zpráv jsou členové Nočních vlků i na území České republiky a chystají se zúčastnit oslav osvobození Ostravy. Akce je pořádána ve spolupráci s konzulátem Ruské federace.

Poslanec za ČSSD Jaroslav Foldyna v souvislosti se zákazem průjezdu Nočních vlků vyzývá všechny motorkáře na světě, aby se spojili. Napsal to na svém facebookovém účtu a dodal, že „politici se už fakt po….!“ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…