Půvabná místopředsedkyně ČSSD naložila ódéesákům. Když řečnil na kongresu Fiala, dobře se prý bavila

19.01.2016 20:39

Místopředsedkyně sociální demokracie Lenka Teska Arnoštová se v komentáři na blogu Aktuálně.cz ironicky vyjádřila ke sjezdu Občanských demokratů. Politička totiž tvrdí, že ČSSD usiluje o zlepšení života občanů, když prosazuje zákaz kouření v restauracích. ODS se to ale nelíbí. A to prý nemluví o tom, že první místopředsedkyně Alexandra Udženija vzhlíží k Pavlu Bémovi, někdejšímu pražskému primátorovi.

Půvabná místopředsedkyně ČSSD naložila ódéesákům. Když řečnil na kongresu Fiala, dobře se prý bavila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lenka Teska Arnoštová

Arnoštová prohlašuje, že ODS v tuto chvíli v podstatě nedělá nic jiného, než jen kritizuje sociální demokraty. Je to sice opoziční strana, takže obdobnou kritiku lze pochopit, ale má to háček. Veřejnosti ODS prý nesdělila, co by prosazovala, kdyby se vládní stranou opravdu stala.

„Kdyby si občanští demokraté pronajali o jeden menší sál navíc, mohli se do Ostravy sjet všichni i s voliči, ale to je jen takové ‚kdyby‘,“ napsala politička.

Péče o zdraví je podle ODS peklem, kroutí hlavou Arnoštová

Dozvěděli jsme se cosi o „socialistickém pekle“, ale Arnoštová kontrovala, že ČSSD se jen stará o to, aby se vybíraly daně a leží jí na srdci zdraví občanů, když se snaží zakázat kouření v restauracích a barech nebo se snaží o to, aby byli chodci na silnicích lépe vidět. ODS si to ale zřejmě neuvědomuje a její nové vedení kritizuje sociální demokracii, kde může.

K dovršení všeho zlého se prý můžeme podívat, kdo usedl ve vedení strany spolu s Petrem Fialou. Tak např. první místopředsedkyně strany Alexandra Udženija.

Celý komentář najdete zde

„Na jedné straně musím jako žena ocenit, že také ODS si do svého vedení zvolila dámu, navíc ne jedinou. Na straně druhé mě děsí, že pomyslnou dvojkou v ODS je politička, která pár hodin po svém zvolení prohlásí v České televizi, že ‚Pavel Bém byl vizionář, který pro Prahu udělal mnoho dobrého, a to ukáže čas‘. Ano, aktuální exekuce na Prahu kvůli Opencard tuto věštbu krásně naplňuje. Děsím se toho, co teprve tedy ještě ukáže čas,“ posteskla si dáma.

Kongres tak nakonec mohl zachránit jen senátor Jaroslav Kubera (ODS), jemuž nelze upřít smysl pro humor, ale i ten nakonec sklouzl k osobním útokům na ministryni práce a sociálních věcí Michaelu Marksovou (ČSSD), čímž, Arnoštovou zklamal. ODS tak prý jen potvrdila, že nejde nahoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …