Radim Fiala: Muslimské děti ve školách v Německu a ve Francii vyhrožují učitelům useknutím hlavy

16.11.2020 17:01

„Tak to je vážně drsné. Učitelce v berlínské základní škole vyhrožoval stětím hlavy jedenáctiletý muslimský žák, který již předtím uvedl, že čin čečenského islamisty, který zabil francouzského učitele, je správný. Podobně se vyjádřili i někteří muslimští žáci na základní škole ve Francii. Na Západě sklízí jedovaté plody své multikulturní politiky, původní obyvatelé se bojí ve vlastní zemi,“ napsal na svém facebooku místopředseda hnutí SPD Radim Fiala.

Radim Fiala: Muslimské děti ve školách v Německu a ve Francii vyhrožují učitelům useknutím hlavy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala a Tomio Okamura ve sněmovně

„Hnutí SPD brání naši vlast, abychom nedopadli jako islamizované a afrikanizované státy západní Evropy. Podle hnutí SPD je nutné zabránit islámské imigraci a nelegální imigranty i muslimy, kteří propagují a praktikují nenávist, deportovat,“ pokračuje dále Fiala. 
 
 
Ten popisuje skutečnost, která se stala na berlínské základní škole Christiana Morgensterna ve čtvrti Spandau. Učitelka vysvětlovala žákům, že rodiče by měli přijít na rodičovskou schůzku. „Řekla, že tyto rozhovory jsou velmi důležité, protože se během nich adresují problémy. Rodiče, kteří nespolupracují a neúčastní se, musí počítat s následky,“ sdělila listu Tagesspiegel ředitelka školy Karina Jehnicheová. O věci informoval iDnes.cz.
 

Anketa

Je nezávislost ČT ohrožena Lipovskou, Xaverem a Matochou?

6%
94%
hlasovalo: 21348 lidí
„Pokud se tak stane, protože moji rodiče nepřišli, pak vám udělám totéž, co udělal (čečenský) mladík učiteli v Paříži,“ reagoval na učitelku jedenáctiletý žák.
 
„Muslimský žák odkazoval na vraždu učitele Samuela Patyho z francouzského předměstí, který žákům přednášel o svobodě slova a ukazoval dětem karikatury proroka Mohameda a jemuž osmnáctiletý muslim čečenského původu uřízl hlavu. Student už dříve obhajoval čin. Po minutě ticha za Patyho prohlásil, že je v pořádku zabití člověka, který se dopustil urážky proroka Mohammeda,“ vysvětluje Fiala. 
 

Anketa

Věříte, že islámské radikály lze převychovat?

1%
99%
hlasovalo: 12537 lidí
Podobný případ se stal také ve Francii, kdy mladí žáci vyhrožovali učiteli, že jej zabijí. „Terorista udělal dobře, že to udělal. I vy zemřete,“ řekly podle listu Le Parisien čtyři děti učiteli ze základní školy Louise Pasteura v Albertville po minutě ticha za Patyho.
 
„Učitel po vyhrůžkách ve své poštovní schránce našel kousek papíru se slovem „Smrt“. Celé to dopadlo tak, že tito žáci budou muset navštěvovat „vzdělávací kurzy“. Bude to mít asi podobný účinek, když vídeňský terorista v Londýně navštěvoval „deradikalizační“ kurz, a pak vraždil…,“ myslí si místopředseda SPD. 
 
Již se objevily články s informacemi, že francouzští učitelé se bojí učit ve třídách s dětmi muslimských imigrantů. 
 
„Obávám se, zda již není v západní Evropě pozdě a zda již míra imigrantů a jejich porodnost nepřekročily stav, kdy už západní Evropu nepůjde zachránit. Musíme bránit naši vlast, abychom nedopadli stejně jako islamizovaná a afrikanizovaná západní Evropa, kde vládne teror a kriminalita imigrantů,“ uzavírá Fiala. 
 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…