Realisté představili posilu. Jako lídr Parbubického kraje přišel Alexander Tomský

07.08.2017 14:36

Zakladatel a mentor nové politické strany Realisté Petr Robejšek dnes na dopolední tiskové konferenci představil lídra kandidátky v Pardubickém kraji, kterým se stal politolog Alexander Tomský. Po Janě Hnykové, která se také v minulém týdnu stala členkou Realistů a lídrem kandidátky v Libereckém kraji, je to již druhá silná posila Realistů v krátké době.

Realisté představili posilu. Jako lídr Parbubického kraje přišel Alexander Tomský
Foto: B. Richterová
Popisek: Petr Robejšek s Alexanderem Tomským na tiskové konferenci Realistů

„Alexander Tomský myslí realisticky, velmi přesně rozeznává a popisuje problémy, které trápí současnou Evropu, a k těmto problémům poskytuje zasvěcený komentář. Takového člověka Realisté ve svých řadách rádi přivítají,“ uvedl Petr Robejšek. Alexander Tomský se netají tím, že vždy souznil s názory Petra Robejška, a proto když přišla nabídka stát se jedním z Realistů, tak neváhal.
 
„K Realistům jsem vstoupil nejen proto, že sdílím jejich liberálně-konzervativní a realistický náhled na politiku, ale hlavně proto, že v dnešní době tolika nebezpečí kolem nás vítám jejich obhajobu konzervativních hodnot společnosti a zájmů České republiky čili razantnější důraz na národní pospolitost a nezávislost, než jsme dosud viděli u české demokratické pravice. Je mi blízký důraz Realistů na národní zájem, bezpečnost a rodinu. Odmítání poručníkování ze strany přebujelého státu, respekt k národu a jeho zájmům a k názorům lidí, kteří v této zemi žijí, to vše je v dnešní době velmi potřebné pro moudrou politiku. A na těchto základech Realisté stojí. Zaujal mne i jejich nový přístup k politické práci a jejich unikátní metodologie,“ popisuje důvody své kandidatury Tomský.
 
 
A proč se rozhodl kandidovat právě v Pardubickém kraji? „V Pardubickém kraji jsem strávil své mládí, chodil jsem tam do základní školy a gymnázia. Bylo to opravdu krásné období a tam, kde prožijete své mládí, se cítíte doma celý život,“ dodává Tomský. Petr Robejšek také prozradil, jaký výsledek ve volbách by byl pro Realisty úspěšný a na který podle svých vlastních slov mají velké šance. „Pro nás bude úspěchem dvojciferný výsledek a vidíme poměrně vysoký potenciál. Velké množství lidí, kteří jsou rozhodnuti jít k volbám, je nespokojeno se současnou politickou reprezentací, ale nevědí, koho volit; a právě tyto lidi my oslovujeme a chceme je získat pro nás,“ uvedl.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…