Recesisté si došlápli na Paroubka. Hanlivý web jej ukázal odhaleného

17.10.2013 17:29

Z expremiéra Jiřího Paroubka (NS-LEV 21) a jeho manželky Petry Paroubkové si kdosi tropí žerty. Svědčí o tom existence recesistického webu www.lev21.cz, jenž paroduje oficiální www stránku strany NS-LEV 21. Weby fungují nezávisle na sobě. Na humoristické verzi je k vidění např. animace expremiéra Paroubka ve slipech.

Recesisté si došlápli na Paroubka. Hanlivý web jej ukázal odhaleného
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek s chotí

Návštěvníky recesistického webu uvítá dvojice manželů Paroubkových otočených zády, s doprovodným textem „Děkujeme, odcházíme“. V rubrice „hledáme další odborníky“ se návštěvník stránek setká s fotografií prvního komunistického prezidenta Klementa Gottwalda.

K vidění je dále rovněž Jiří Paroubek vysvlečený pouze do slipů, které se neustále chvějí.

Na stránce je také Paroubek v podobě Elvise Presleyho s tím, že se někdejší předseda vlády připravuje na nový život po odchodu z politiky. V sérii fotografií nechybí ani zpodobnění Paroubka jako krále Kazisvěta z pohádky Princezna se zlatou hvězdou.

Jedná se o neoficiální web, který nemá nic společného s řádnou předvolební prezntací strany na webu nslev21.cz. Nejedná se tedy o útok hackerů na oficiální stránku, které se v posledních dnech v případě jiných stran rozmohly. 

Na stránku, která využívala loga a daších atributů strany Národní socialisté-LEV 21, se však po sedmnácté hodině již nedalo dostat. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…