Redaktorka ČT a „hradní žena“: Ne, není klid. Bulvár věc rozmazává dál

06.02.2018 11:15

Již druhý den za sebou rozebírá server Blesk.cz přátelství dvou moderátorek. Světlany Witowské, jež se blýskla v druhé prezidentské debatě České televize, a Alex Mynářové, která dříve ve veřejnoprávním médiu působila, po provalení svého vztahu s kancléřem Vratislavem Mynářem odešla a působí nyní na TV Barrandov.

Redaktorka ČT a „hradní žena“: Ne, není klid. Bulvár věc rozmazává dál
Foto: TV Barrandov
Popisek: Alexandra Mynářová

Server obě ženy, které se seznámily na ČT24, kde Alex Mynářová, za svobodna Nosková, dříve pracovala, sledoval při cestě z fitness centra. Rozloučily se pusou na tvář. 

Jak server poznamenává, manželka prezidentova kancléře Mynářová odcházela z centra upravená a bez sportovní tašky, zřejmě přijela jen na rozhovor s kamarádkou. Witowská odcházela nenalíčená a se sportovní taškou v ruce, píše server. Zdroj Blesku pak poznamenal, že kamarádství obou žen trvá dlouho. „Potkávají se skoro každý týden,“ řekl zdroj Blesku. 

Původní text ZDE

Světlana Witowská moderovala poslední duel mezi prezidentskými kandidáty Milošem Zemanem a Jiřím Drahošem na ČT24. Sklidila za to nesčetně pochval. Je bývalou ženou sportovního komentátora Roberta Záruby. Jak se Česká televize dívá na kamarádství obou žen? Server Blesk.cz zjistil, že jí to nevadí. 

Sama Witowská své kamarádství rozebírat s Bleskem nechtěla. „Obraťte se, prosím, na tiskové oddělení České televize,“ uvedla v SMS zprávě. Odmítla i odpovědět na sedm otázek k přátelství s Mynářovou, které jí Blesk položil. 

Původní text ZDE.

A právě Česká televize se Witowské zastala, když podle Blesku uvedla, že ČT postupovala v souladu s pravidly předvolebního a volebního vysílání České televize k volbě prezidenta republiky. „Ředitel zpravodajství je s Vámi zmiňovanou skutečností dlouhodobě obeznámen, důvody pro vyloučení Světlany Witowské jako moderátorky Prezidentského duelu však neshledal jako relevantní,“ uvedla mluvčí ČT Kateřina Blinková.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…