Rejžek lituje, že Zeman ještě neumřel. Už ví, co pak udělá

04.12.2019 9:14

Zdravý Zeman na fotbalu? Šal a klam, tvrdí kritik Jan Rejžek. „Vyschlá, vyhaslá, dezorientovaná troska, zabalená do deky a opečovávaná ochrankou, či spíš sociálními pracovnicemi,“ říká o Zemanovi. Srovnává ho se sovětskými tajemníky Brežněvem, Andropovem a Černěnkem. A už odhaduje, kdo bude účinkovat na Zemanově pohřbu. „Brzký nekrolog mám připraven, ale holt si ještě asi počkám,“ vzkazuje.

Rejžek lituje, že Zeman ještě neumřel. Už ví, co pak udělá
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

Před týdnem se prezident Miloš Zeman zúčastnil utkání Slávie – Inter Milán, ke kterému hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil dvě fotografie, na kterých je prezident s dcerou Kateřinou.

A jak jsme již informovali, fotografie vzbudily v určitých lidech nevoli, protože na nich prezident vypadal překvapivě zdravě. Například u Jana Hřebejka.

Anketa

Chcete šéfa ODS Petra Fialu za premiéra?

3%
97%
hlasovalo: 32491 lidí
Až do pondělí čekal s reakcí kritik Jan Rejžek. Ale zato byl podstatně výřečnější než Jan Hřebejk. Ve svém prvním slově píše „O poslední obludné hradní lži“.

„Dennodenně nás hradní obludy přesvědčují o tom, že není dost lží a podvodů, aby křečovitě nevytvářely potěmkinovskou vesnici o údajném pevném zdraví pana prezidenta. Ti všichni chudáci, kteří bez Zemana půjdou možná zpátky do Haló novin jako drzý Ovčáček, nebo se vrátí k tunelování vleků jako bezprověrkový kancléř Mynář, případně nastoupí do jiné kágébácké expozitury jako Nejedlý, drží se míst jako výkal košile a jsou schopni lhát a dělat si z veřejnosti blázny ad absurdum,“ uvádí svůj text Rejžek.

„Nedávná jejich drzá podvodná akce překračuje všechny meze a málo se o ní, bohužel, mluvilo a psalo,“ dodává s tím, že míní výlet Miloše Zemana na zmíněný zápas Slavie s Interem Milán. „Copak spojení On-šikovný Tvrdík a kšefty s Číňany. Zeman, který si plete Bohemku se Slavií, protože v životě na fotbale nebyl, se skví na oficiálních hradních stránkách jako růžolící veselý fanoušek, jen ho dát na plakát klubu. Jenže dotěrní fandové na mobil nafotili reálnou podobu státníka, kterou známe z poslední doby,“ naráží Rejžek na rozmazanou fotografii, kterou pořídil jeden z diváků, na které je Miloš Zeman zabalen v dece a již se neusmívá.

„Vyschlá, vyhaslá, dezorientovaná troska, zabalená do deky a opečovávaná ochrankou, či spíš sociálními pracovnicemi. Hrad tedy falšoval a podváděl, jako bychom si nepamatovali trapné umírání a odcházení kremelských vládců Brežněva, Andropova a Černěnka,“ píše Rejžek.

„Ani estrády s ubohým Soukupem na TV Barrandov to nezachrání. Ten pomstychtivý zákeřný lhář odchází z tohoto světa, a jaksi mu to nedochází, vsadím se, o co chcete, že mu při státním pohřbu ve svatovítské katedrále zazpívá Requiem Daniel Hůlka, něco dojemného poví Jiřina Bohdalová a možná se s oddanou vzpomínkou připojí i František Ringo Čech, Felix Slováček nebo Luděk Sobota,“ předvídá kritik.

„Brzký nekrolog mám připraven, ale holt si ještě asi počkám,“ vzkazuje na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…