Řezání hlav, upalování zaživa. A teď přišel Islámský stát s ještě mnohem nechutnějším způsobem poprav

20.05.2016 11:04

Těžko uvěřitelnou zprávu přinesl dnes server Novinky.cz, a to s odvoláním na britský list The Daily Mail. Extremisté z Islámského státu měli totiž v minulých dnech zabít skupinu vězňů rozpuštěním v nádrži s kyselinou.

Řezání hlav, upalování zaživa. A teď přišel Islámský stát s ještě mnohem nechutnějším způsobem poprav
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

Vězni měli být špiony pracujícími pro iráckou vládu a bezpečnostní složky. Podle svědků byl každý z nich spoután provazem a spuštěn do nádrže s kyselinou dusičnou. Tam byl držen tak dlouho, dokud se jejich orgány nerozpustily. Jak píše server Novinky.cz, kyselina dusičná je silná žíravina, pro člověka jsou zdraví škodlivé již její výpary. 

Původní text ZDE.

Islámský stát je svými drsnými praktikami nechvalně známý. Zhruba před půlrokem se na veřejnosti objevila zpráva o novém katovi, kterému se přezdívá Buldozer a jenž nemilosrdně popravuje odpůrce islamistů a vzdorujícím dětem seká končetiny.

„Dali mi ruku na špalek a sekáčkem ji usekli. Pak mi usekli i nohu a oboje dali přede mě, abych to viděl,“ popsal hrůzu jeden z chlapců, který se odmítal přidat k islamistům. Zprávu přinesl server Blesk.cz s odvoláním na televizní stanici Channel 4.

Kat ISIL zvaný Buldozer:

Podle všeho je Buldozer nástupce džihádisty Johna, který připravil brutálním způsobem o život Američana Jamese Foleyho či Brita Davida Hainese. 

Původní text ZDE.

Před více než rokem pak džihádisté upálili zaživa v kleci jordánského pilota, kterého několik dní předtím sestřelili s jeho letadlem.

Původní text ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…