Řezníci už brousí nože, varuje analytik Chelemendik. Z Evropy mohou zůstat jen obrázky v učebnicích

02.05.2014 20:38

„Drazí bratři Slované, hlídejte si své místo, dokud vás neroztrhají na části,“ vyzývá ve svém komentáři k současnému dění na Ukrajině ruský spisovatel a analytik Sergej Chelemendik.

Řezníci už brousí nože, varuje analytik Chelemendik. Z Evropy mohou zůstat jen obrázky v učebnicích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ruský spisovatel a analytik Sergej Chelemendik

Chelemendik v úvodu zdůrazňuje, že západní propaganda přivádí celou Evropu do stavu panické hrůzy děsivými zprávami o tom, že Rusko bude jednat s Ukrajinou, obsadí ji, půjde dál a zastaví se až na břehu La Manche.

Pravda je ale podle jeho názoru jinde. Domnívá se, že na Ukrajině Spojené státy přivedly s podporou západoevropských vazalů a za velké peníze k moci svou loutkovou juntu, kterou tvoří dle jeho slov očividný lidský odpad.

Cíl: Poštvat proti sobě slovanské národy

„Fašisté, scientologové, sektáři, hrdlořezové, zvrácenci nejrůznějších podob, psychopati, narkomani – prakticky všichni s bohatou kriminální minulostí. Buď seděli, nebo jsou vyšetřovaní – kolik jen stojí nepříčetná Julija Tymošenko – je jako Lenin, stále víc času tráví po vězeních a ve vyhnanstvích, ačkoliv Leninovi se Julijiny peníze nesnily ani v tom nejsladším snu,“ píše spisovatel.

Tuto „bandu“ prý USA zformovaly a podsunuly Ukrajině, Rusku, Evropě a celému světu s jednoduchým, srozumitelným a celkem konkrétním cílem, a to poštvat proti sobě části velkého slovanského národa, který, jak připomíná, vznikl před tisíci lety v posvátném městě Kyjev a nazval se Kyjevská Rus.

  • Celý text ZDE

„Utopit tento velký pokrevný národ v bratrovražedné občanské válce. Přeměnit občanskou válku na válku na Ukrajině a na válku Evropy proti Rusku. Znova proti sobě poštvat Evropu a Rusko v nové světové válce a otevřít tak cestu ke třetí světové válce, nevadí, že může být poslední. A po krvavém boji znovu přijít na bitevní pole jako vítěz a mluvit potom v evropských školách o tom, jak zvítězila udatná americká armáda,“ vyjmenovává.

Tento plán podle jeho názoru není nový, ale osvědčil se již během dvou světových válek. Nyní se prý ale chystá třetí a její ohnisko má být právě na Ukrajině. „Jatka se vedou opět na nás, Slovany, a řezníci už mají nabroušené nože,“ varuje spisovatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: nem

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…