Řidič-čmáral se na ta hovada už nemohl dívat, udeřil Okamura

27.02.2012 19:42

Řidič olomoucké MHD Roman Smetana přikreslil politikům na předvolebních plakátech rohy a tykadla a musí za to do vězení. Podnikatel Tomio Okamura ve svém pravidelném pondělním videoblogu podotýká - podívejme, za pravdu už se zase začalo zavírat.

Řidič-čmáral se na ta hovada už nemohl dívat, udeřil Okamura
Foto: Martin Kovář
Popisek: Tomio Okamura

"Alexandr Novák z ODS dostal podmínku za prokázaný úplatek 40 milionů korun a pět milionů musel vrátit jako pokutu. Asi to byl dobrý obchod, jak pro politika, tak pro soudce. Šofér Roman Smetana se už na taková hovada nemohl dívat," konstatuje Okamura na blogu.

"Přikreslil politikům rohy a označil je za lháře, korupčníky, zloděje a prostitutky. Jedna z politických stran poškození 30 plakátů v MHD vyčíslila na 15 tisíc korun a hnala to k soudu, kde manželka Ivana Langera - ano, toho čímana z ODS - ho odsoudila na veřejné práce." Smetana pokutu zaplatil, ale na veřejné práce nastoupit nechtěl, poněvadž podle Okamury přece "nespáchal nic nečestného, a tak ho Langerová poslala natvrdo do kriminálu".

  • Vše k tématu ZDE

To je podle Okamury naprosto nehorázná situace. "Je neuvěřitelné, že státní zástupci a soud měli žaludek na to přijmout tvrzení Langerovy olomoucké ODS, že škoda na plakátech je 15 tisíc korun," podotkl. "Ještě nehoráznější je to, že člověka, kterého vedla bezmoc ze zlodějů a gaunerů, manželka jednoho z nejodpovědnějších pošle do vězení." Také případy jako je tento prý Okamuru motivují k tomu, aby vstoupil do politiky. Prý s hlavním cílem "vymést pryč špínu, která v těle nemá kousek studu a cti", která tam dosud běžně funguje.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

reklama

autor: par

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…