Ringo Čech: Jsou tam daleko větší blbci než já, takže volte mě

19.09.2017 6:45

Hostem pořadu Instinkty Jaromíra Soukupa na TV Barrandov byl bavič, zpěvák, herec a především superlídr SPO v nadcházejících volbách do Poslanecké sněmovny František Ringo Čech.

Ringo Čech: Jsou tam daleko větší blbci než já, takže volte mě
Foto: Radim Panenka
Popisek: František Ringo Čech, volební lídr Strany práv občanů

Soukup Čecha nazval renesančním člověkem. Které své činnosti si cení nejvíce? "Moje maminka říkala devatero řemesel, desátá žebrota," sdělil Ringo Čech. "Snad se nebudu rouhat, ale celý život jsem měl sen, který se mi nikdy nesplnil. Toužil jsem být dobrý fotbalista, ale to už jsem prošvihl," sdělil Čech. Snil také o tom strávit týden s modelkou Claudií Schiffer a dát Angličanům ve Wembley gól hlavou. "Neumím si představit větší rozkoš," sdělil.

"Myslím si, že jsem nedokázal téměř nic. Když si řeknete, že jsem se narodil v první polovině minulého století..." vtipkoval Čech. "Já mám pocit, že něco velkého teprve přijde. Teď všichni uvidí, co já dokážu," podotkl obecenstvu.

Pořad najdete ZDE.

Čech se pak přiznal, že má částečnou vadu barvocitu. "Nevidím odstíny," podotkl. "Naštěstí každá tuba má napsáno, co v ní je," sdělil, jak může tvořit obrazy. "Mám pocit, že je maluju vyvážené," dodal. V pořadu pak Čech vyzkoušel i to, zda ještě umí na bicí - a s dalším hostem, zpěvákem Michalem Davidem zahrál kousek hitu Nonstop.

Závěrem se pak Čech vyjádřil k tomu, proč chce opětovně vstoupit do politiky. "Já mám jednoho významného přítele, jmenuje se Miloš a on mě požádal, abych pozdvihl prezidentskou stranu. A když tě požádá přítel, tak neřekneš ne," zmínil Čech a podotkl také to, jak vysvětloval vnukům, že musí volit dědečka. "Jsou tam daleko větší blbci než já," řekl závěrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…