Rittig se prý chystá vrátit do ČR a bude se mstít. Seznam už mám připravený, říká

01.08.2014 21:07

Kontroverzní podnikatel a lobbista Ivo Rittig vážně uvažuje o tom, že se z Monaka vrátí do České republiky. Některým lidem se chce mstít, jak avizuje v rozhovoru, který Rittig poskytl rozhlasové stanici Frekvence 1, a který bude odvysílán v neděli odpoledne.

Rittig se prý chystá vrátit do ČR a bude se mstít. Seznam už mám připravený, říká
Foto: twitter.com
Popisek: Ivo Rittig

„Já se chci naprosto zúčastnit se vší silou mojí osoby a povahy tohoto dění tady... Takže jsem už skoro rozhodnut, že přeruším svoji rezidenturu v Monaku a budu se naplno věnovat příběhům tady v Česku. Hlavně, abych měl čas na vendety,” má pronést Rittig z rozhlasových vln v neděli odpoledne.

Kteří lidé by se měli stát cílem jeho odplaty, neuvedl. Zmínil pouze to, že jejich seznam je veliký, ale nejsou na něm desítky lidí. „U mě slovo nad tři už je veliký,“ podotkl se smíchem podnikatel.

Ivo Rittig je mnohými považován za nejvlivnějšího z „politických podnikatelů" těžících z dobrých vztahů s politickými stranami. Objevil se v řadě kontroverzních kauz, státní zástupce Ivo Ištvan je dokonce přesvědčen, že úkoloval šéfku sekretariátu předsedy vlády Janu Nagyovou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…