Rocker Koller se posmíval volebním heslům: Než volit ODS, to si radši useknu pravici

19.10.2013 21:42

Předvolební hesla politických stran často podléhají lidové tvořivosti a objevují se v různých více či méně vtipných mutacích. Server Lidovky.cz oslovil také známé osobnosti, aby napsaly, jaké asociace se jim po jejich přečtení vybaví. Hlas pro ODS? To si radši useknu ruku, glosuje volební heslo ODS zpěvák David Koller.

Rocker Koller se posmíval volebním heslům: Než volit ODS, to si radši useknu pravici
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Na obrazovce se točila smyčka s volebními hesly

ČSSD na billboardy nasadila poměrně jednoduchý slogan "Prosadíme dobře fungující stát". Koller tomuto tvrzení ale vůbec nevěří. "Jak už jste několikrát dokázali, že. Třeba opoziční smlouvou," glosuje.

Občanská demokracie se zase snaží prosadit s říkankovou kampaní, ve které se objevují různé slogany končící souslovím "volím pravici". Zpěvák přiznává, že je voličem pravice, ale než aby dal svůj hlas ODS, raději si prý usekne ruku.

Jsem klidnej a ještě klidnější

Velmi rychle hotový je s okomentováním hesel TOP 09 "Víme, kam jdeme," a Babišova hnutí ANO "Ano, bude líp". "Tak to jsem klidnej. Tak to jsem ještě klidnější," glosuje zpěvák.

V souvislosti se sloganem SPOZ, který tvrdí, že strana zastavila Kalouska, Koller dodává s jistou mírou ironie: "A vyrazili s Lukoilem. Ten je prima."

Před známým českým zpěvákem neobstálo ani heslo KDU-ČSL, ve kterém se strana zavazuje, že dá zemi do pořádku. "Nejdřív zabásněte všechny pedofily v zákristiích, pak se budem bavit dál," glosuje Koller.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…