Roman Janoušek vycestoval z Česka, sdělil čtenářům bulvár

25.02.2014 7:42

Bulvární deník Blesk přišel v úterním vydání se zjištěním, že lobbista Roman Janoušek, který v opilosti způsobil zranění ženy vietnamské národnosti, vycestoval ze země. Nejčtenější český list dává tuto skutečnost do souvislosti s tím, že detektivové v Česku začali zatýkat kmotry. Je prý tedy možné, že se Janoušek vydal po stopách Radovana Krejčíře známého právě svým útěkem policii.

Roman Janoušek vycestoval z Česka, sdělil čtenářům bulvár
Foto: repro ČT, tan
Popisek: Podnikatel Roman Janoušek

Romanu Janouškovi hrozí za pokus o vraždu trest odnětí svobody až na dobu 18 let. Pas mu ale policie nesebrala, i když to požadovala státní zástupkyně. Deník Blesk zachytil známého lobbistu, jak s manželkou Simonou a asi osmi kufry včetně golfové a tenisové výbavy letí z pražského Letiště Václava Havla směr Dubaj ve Spojených arabských emirátech.

Stejný let prý využila i majitelka butiků s luxusním zbožím v Pařížské ulici Tamara Kotvalová, která přiznala, že Janouška zná „společensky". S přítelem Romanem Hajabáčem se vydala na dovolenou. „Pana Janouška jsme potkali náhodou, byli jsme na cestě do Thajska," uvedl Hajabáč na dotaz deníku. V letadle byl kromě toho i herec Karel Heřmánek se svou manželkou. Jejich cesta prý končila na Palmových ostrovech v Dubaji.

Vše k Romanu Janouškovi ZDE

Ve šlépějích Radovana Krejčíře?

Zato Roman Janoušek s manželkou prý měli cestu delší. Jeden ze svědků Blesku zaslechl, jak se lobbista ptá své ženy, kdy odlétá spoj na Seychely, ostrovy na východ od Afriky. Jak deník podotýká, shodou okolností jde o stejnou destinaci, kde se rok a půl skrýval před zákonem nejznámější český „mafián" Radovan Krejčí.

reklama

autor: adr

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…