Romové, poháněči velbloudů a zloději, útočili čtenáři. A komunista Dolejš je umravňoval

06.02.2014 13:44

Poslanec KSČM Jiří Dolejš se na svém profilu na ParlamentníchListech.cz již nějaký čas musí vypořádávat s dotazy čtenářek, vehementně protestujících proti imigraci.

Romové, poháněči velbloudů a zloději, útočili čtenáři. A komunista Dolejš je umravňoval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Dolejš

„K čemu potřebujeme těch 56 milionů 'vysoce kvalifikovaných' poháněčů velbloudů a sběračů velbloudího trusu, které (i nám) sem chce Unie nadirigovat,“ psala rozhořčená čtenářka s dotazem, zda Dolejš opravdu chce, aby nám muslimští imigranti způsobovali stejné problémy, jaké nyní působí na západě Evropy.

Dolejš jí odpověděl, že pro něj „je člověk jezdící na velbloudu stejně tak dobrý jako na babetě“. Mezi národnostmi prý nedělá rozdíly a xenofobii vůči ostatním etnikům považuje za ohavnost, na kterou mají žaludek jen nacionalističtí extremisté.

Dotazy s odpověďmi Jiřího Dolejše ZDE, ZDE a ZDE

Odpověď rozčílila jinou čtenářku, která Dolejšovi napsala, že je vidět, že s podobnými etniky nemá žádnou negativní zkušenost. Dolejš však trval na svém: „Napadat lidi jen pro jejich původ je ohavné - na tom bych si dovolil trvat,“ napsal, načež čtenářce připomněl, že šíření této nenávisti je dokonce trestné.

To však čtenářku neodradilo, a na poslancův profil následně napsala, ať ji nenapadá. „Nás málem Romky vykradly, když jim babička chtěla pomoci - pro dobrotu - na žebrotu,“ informovala poslance. Ten se ohradil, že nikoho nenapadá, jen si myslí, že napadat někoho pouze kvůli jeho původu je ohavné.

„Mne nikoliv málem, ale fakticky, a to několikrát vykradli. Netuším, jaké byli národnosti a ve vztahu k tomu to určitě nezkoumám a ani zkoumat nebudu,“ píše. Věří, že čtenářka je rozumná a chápe, že slušní lidé jsou ve všech etnicích, stejně jako neslušní. A jako příklad uvádí mnoho „bílých“ darebáků, kvůli kterým by určitě nebylo vhodné šířit agresi vůči české majoritě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…