Rozpad manželství Sobotky: Spekulace o milenci. Novináři si počíhali na ženu premiéra

12.06.2017 7:06

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) oznámil minulý týden to, o čem se dlouho spekulovalo. Že jeho vztah s manželkou Olgou prochází krizí a že jdou od sebe. Píše o tom časopis Týden.

Rozpad manželství Sobotky: Spekulace o milenci. Novináři si počíhali na ženu premiéra
Foto: ReproFoto: TV Prima
Popisek: Bývalý premiér Bohuslav Sobotka v pořadu Partie TV Prima.

Sobotka je přitom jeden z těch, pro kterého je rodina důležitá i ve volební kampani. Již od roku 2014 však říkal, že jeho politická kariéra není pro jeho rodinu jednoduchá. 

„Po vzájemné dohodě oznamujeme, že budeme v následujících týdnech hledat jiné uspořádání našeho rodinného života. Důvodem je dlouhodobý tlak, jemuž je ve všech svých aspektech vystaven život politika a jeho nejbližších,“ zaznělo minulý týden od Sobotků. Oba popírají, že by za rozpadem vztahu stál někdo třetí. 

Olga Sobotková od loňského podzimu pracuje ve filmové produkci. Právě zde se měl prý odehrát její první milostný románek. 

„O pár měsíců později už se politickými kuloáry nesl jiný ‚drb‘ ze soukromí předsedy sociální demokracie: Olga Sobotková si našla někoho z Moravy, snad prý některého z bodyguardů. A podle části Sobotkových spolustraníků si našel novou známost i on,“ popsal Týden. Ona podle všeho zůstává v Řeporyjích, premiér v Kramářově vile. Podle zdroje Týdnu se však rozhodli do konce června udržet status quo kvůli synům, kteří chodí do školy. 

Sobotka vždy své rodinné soukromí střežil, manželka Olga jej doprovázela pouze na novoroční obědy s hlavou státu a případně sem tam na zahraniční cesty. Do médií se nevyjadřovala, stejně tak jako Sobotka o rodině mluvil velmi střídmě. 

Ani tentokrát se novináři nedozvěděli víc. Když zastihli Olgu Sobotkovou, jak vyzvedává syna ze školy, řekla jediné: „Nezlobte se, ale já s vámi nemám zájem vůbec mluvit.“ Ke škole ji přivezlo audi s brněnskou SPZ a bodyguardy. 

Kromě rozchodu Bohuslava Sobotky však léto poznamená ještě jedna radostnější událost – Babiš se ožení se svou dlouholetou partnerkou Monikou. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…