Rozruch kolem herečky Nálepkové. Může za to i manželka Víta Bárty

20.11.2013 23:00

Radnice Prahy 1 zahájila privatizaci bytů. Vzbudila tím ale nemalý rozruch. Jeden z bytů totiž prodala herečce Světlaně Nálepkové za mnohem nižší cenu, než jakou nabízeli další kupci. O případu píše Blesk.cz.

Rozruch kolem herečky Nálepkové. Může za to i manželka Víta Bárty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

Herečka Nálepková v bytě v Haštalské ulici žije od roku 1985, a proto měla na byt předkupní právo. Zaplatila za něj bezmála 2,5 milionu korun. Další dva zájemci ale radnici nabízeli téměř o 1,5 milionu víc. Navíc existují podezření, že Nálepková má další nemovitost.

Opoziční zastupitelka Kateřina Klasnová proto soudí, že na byt neměla nárok. Sama Nálepková prý v minulosti prohlašovala, že bydlí v domě nedaleko Berouna. „Žádný další dům nevlastním. Pokud se jedná o Beroun, jde pouze o chalupu. A ta je navíc mé dcery Josefíny,“ brání se. Navzdory podezřením jí zastupitelé byt za sníženou cenu prodali. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…