Rozšmelcuju ti rypák, paznechte. Osedlám si tvou starou, píše brněnský zastupitel na internetu

04.08.2016 14:14

Redaktor České televize Michal Cagala se na svém twitterovém profilu podělil o slovník zastupitele městské části Brno-střed Robina Kvapila (Žít Brno). A že je hodně vulgární, můžete posoudit sami.

Rozšmelcuju ti rypák, paznechte. Osedlám si tvou starou, píše brněnský zastupitel na internetu
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

„Hemeroidy si vymačkám tvejma zubama, až ti je vykopu z tvý vopuchlý palice ty opičáku,“ píše například v jednom ze svých komentářů Kvapil. „Místo toho rozšmelcuju rypák já tobě ty hůlko,“ pokračuje v diskuzi poměrně nevybíravým způsobem.

Když ho pak jeden ze čtenářů posílá pracovat na magistrát, reaguje na něj. „Osedlám si tvou starou a dojedu tam na ní,“ píše. „Tvoje stará si naposledy oblízla všech deset, říkala, že po impotentovi tvýho kalibru by byl dobrej aji ležák z kapucínský krypty,“ poznamenává dále ke čtenářově manželce.

Další čtenář, který jej napomenul za jeho slovník, se dočkal také několika invektiv. „Ty mně taky můžeš voskákat hůlku, paznechte – jak ten sekuriťák, co na mě bude na stránce KKRD Boys zkoušet cosi o tom, jak se maj vyjadřovat politici,“ napsal.

Píše však i o volbách. „Za ukradené peníze jsme nakoupili tolik hlasů, že příští volby budeme mít pohodlnou většinu,“ konstatuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…