Rozzlobený Němeček na Babišovo médium: Snůška lží, drby, špatná fotka, to je náhodička

24.06.2015 11:05

Sociální demokracie zveřejnila odpovědi ministerstva zdravotnictví na otázky, které vznesla redaktorka Mladé fronty Dnes Lenka Petrášová. Učinila tak na základě předchozích zkušeností, kdy informace poskytnuté redakci uvedeného deníku byly údajně účelově zkresleny v jednoznačný neprospěch ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka.

Rozzlobený Němeček na Babišovo médium: Snůška lží, drby, špatná fotka, to je náhodička
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček

V tomto duchu se nese i aktuální kritika ministra Němečka, kterou uveřejnil jak na svém Facebooku, tak i na Twitteru. „Nepravdivá snůška drbů a jedna amatérská špatná fotka v dnešní MFD je ukázkou zoufalé manipulace. A jak na potvoru to vyjde v den, kdy vláda jedná o navýšení plateb za státní pojištěnce. Asi náhoda!" konstatoval Svatopluk Němeček.

MfD v té souvislosti zajímala zejména personální politika ve spojení s Markem Šnajdrem a exministrem Julínkem. Konkrétně se redaktorka ptala na Davida Kotrise či Jana Klusáčka. „Náměstek David Kotris, který na ministerstvu zdravotnictví pracoval i v době před nástupem ministra Němečka, byl odvolán a na jeho místo nastupuje dosavadní ekonomický náměstek Nemocnice Na Bulovce Petr Landa," zněla odpověď resortu. Jan Klusáček je podle informací ministerstva zdravotnictví řadový referent, jehož si Němeček sám nevybíral.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…