Rudá Semelová potřela protestující studenty: Křiklounci bez úcty

03.12.2012 11:01

Protesty proti komunistické radní v jihočeském kraji Vítězslavě Baborové jsou podle poslankyně KSČM Marty Semelové manipulací mladých, nezkušených lidí k nenávisti. Příčinou je podle ní snaha jejich učitele o zviditelnění. Ve srovnání s masami voličů KSČM je však prý tato hrstka křiklounků zanedbatelná.

Rudá Semelová potřela protestující studenty: Křiklounci bez úcty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Marta Semelová

Poslankyně KSČM Marta Semelová dostala od čtenáře serveru ParlamentníListy.cz dotaz, jak se podle ní slučuje učitelské povolání s aktivitami, které na třeboňském gymnáziu dělá profesor Rasocha, který mezi studenty iniciuje petici za odvolání komunistické radní. Podle čtenáře mají petiční právo pouze plnoletí, nikoliv „děti s "vymytými" mozky“. Ty by se prý neměly „do věcí politických“ zatahovat a panu Rasochovi jde podle něj pouze o zviditelnění.

Podle Marty Semelové se v případě třeboňského gymnázia jedná jednoznačně o „zneužití a manipulaci mladých lidí bez sociálních a životních zkušeností k vyvolávání antikomunistických a nenávistných nálad ve společnosti“.  Tento učitel podle ní namísto pěstování úcty k demokracii podněcuje v dětech netoleranci a nesnášenlivost. Ta se vyhrotila dokonce ve vyhrožování násilím.

Otázka na Martu Semelovou a její odpověď ZDE

Takoví lidé podle Semelové jenom křičí a vyhrožují slušným lidem. „A to pod vedením tzv.pedagoga, který namísto toho, aby učil a k učení vedl i své studenty, snaží se o zviditelnění tímto hloupým způsobem,“ připomíná poslankyně a dodává, že se mu nejspíš nedaří prosadit se svou odborností.

„V každém případě je občanů, kteří dali svůj hlas KSČM a Vítězslavě Baborové mnohem víc, než zmanipulovaných křiklounků,“ uzavírá poslankyně KSČM.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…