Ruská revoluce 1917 a Majdan na Ukrajině. A varování Bruselu. Výbušný komentář k VŘSR, který kavárnu nepotěší

07.11.2017 7:27

K Velké říjnové socialistické revoluci, od níž dnes uplyne 100 let, se ve svém komentáři pro MF Dnes vrátil bývalý policejní prezident Stanislav Novotný. A nebyl sám, kdo napsal pár řádek.

Ruská revoluce 1917 a Majdan na Ukrajině. A varování Bruselu. Výbušný komentář k VŘSR, který kavárnu nepotěší
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Ukrajina

„Jaké ponaučení bychom si měli vzít z VŘSR? Buďme hlavně na své straně, dávejme větší pozor na naše politické myslitele a zkoumejme jejich zdroje. Barevných revolucí už bylo dost,“ zmínil v úvodu svého komentáře Novotný.

Jak dodává, desítky let jsme poslouchali kánonické nesmysly o osvobození proletariátu z jeho okovů či o položení základů ráje na zemi. „Všechno se to mělo stát v zemi, kde byl proletariát marginální a kde jej bylo nutno vytvořit zbídačením rolníků a rudým terorem. V zemi, kde musel Lenin v Dubnových tezích přepsat marxismus, aby realizoval to, co se dle základního teoretika nového světa nemělo v Rusku vůbec uskutečnit,“ zmínil Novotný. Lenin byl pak podle jeho slov zaplacen německou vládou. 

Dodává, že Rusko bylo revolučně vydrancováno. „Mnoho z těch, kteří neměli ani ponětí o nutnosti jakési revoluce, bylo zavražděno. Do USA odjely lodě se zlatem, často importovaní revoluční funkcionáři platili obilím či kožešinami jenom proto, aby se to prokazatelně a hmatatelně cenné dostalo do těch správných rukou. A hlavně koncese! Zaplatili jsme vám, tak předejte nemovitosti, infrastrukturu, suroviny. Jak prosté. Rozdělit si staré Rusko a oligarchicky bohatnout,“ zmínil Novotný se slovy, že pak však vznikl Sovětský svaz a udržel se.

„A do značné míry Západem vytvořený SSSR se zkonsolidoval jako supervelmoc, vyhrál válku a vyvezl revoluci, kterou vlastně zaplatil z naprosto zištných a mocenských důvodů úplně někdo jiný. Dovezl ji i k nám a bylo nám z toho dost smutno. Ale vyrostla také Amerika,“ dodal.
 
Následně pak poznamenal, abychom si dávali větší pozor na naše myslitele, zkoumali jejich finanční zdroje a dávali si také pozor na Majdany všeho druhu. „Trockistů a jejich barevných revolucí už bylo opravdu dost,“ dodal. 

„Potřebujeme vládu, která zastaví další dehonestující kolonizaci Česka. Dámy a pánové v politice, myslete na občany a sestavte takovou vládu. Na nic se nevymlouvejte. Je to jednoduše vaše práce. V Rusku se hrálo mnoho her, Rusko dokonce zvítězilo ve válce a náhle přišel rychlý konec,“ zmínil pak závěrem Novotný.
 
„100 let bolševické revoluce. ‚Chceme-li zničit národ, musíme nejprve zničit jeho morálku a padne nám do klína jako zralé ovoce.‘ Lenin,“ napsal pak komentář na Twitteru Petr Fischer.
 
A přidal se i Karel Peka: „Zeman bude v Lánech zrovna dnes jednat s komunisty. Asi slavit 100 let VŘSR.“
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…