Ryzí člověčina. Nic lidského mu není cizí. Dobrý tah. Babiš čůrající na veřejnosti zaujal

14.06.2015 11:00

Andrej Babiš si vystál frontu, vyčůral se na veřejných toaletách a nechal se při tom vyfotit. Prý to dělá kdekdo a on jen naplnil sázku. Jakub Janda z think tanku Evropské hodnoty k tomu napsal, že čůrání ministru financí hraje do karet. Bohužel. Šéfredaktor Svobodného fóra Pavel Šafr dodal...

Ryzí člověčina. Nic lidského mu není cizí. Dobrý tah. Babiš čůrající na veřejnosti zaujal
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Andrej Babiš

Šéf státní kasy a majitel Agrofertu Andrej Babiš (ANO) vyrazil na festival Votvírák v Milovicích u Nymburka, a jak je jeho dobrým zvykem, informoval o tom i na sociálních sítích. Jednou fotkou ovšem zaujal obzvlášť – totiž fotkou čůrací. Vystál si frontu, odskočil si na malou, nechal se u toho vyfotit a svůj krok následně vysvětloval tím, že šlo jen o sázku a že to na festivalu dělala řada lidí, takže on jen předvedl, že je normální.

A Jakub Janda k tomu poznamenal, že tento tah nejpopulárnějšímu politikovi docela vychází. „Nejhorší na tom je, že ta fotka čůrajícího Andreje je fakt dobrý tah. V očích desetitisíců dělá z rizikového oligarchy normálního chlápka,“ napsal na sociální síti.

Stejné fotografie si všiml i Pavel Šafr, který Babiše dlouhodobě kritizuje a tvrdí o něm, že představuje velkou hrozbu pro českou demokracii. Babiš na oplátku ani trochu nešetří Šafra, kterého označil za parchanta a psychopata. Tentokrát ale nedošlo k žádné ostré slovní přestřelce. Šafr jen poznamenal, že největší příjemce evropských dotací představuje svou člověčí stránku, když dokazuje, že umí i čůrat.

„Náš ministr financí, vydavatel novin, zemědělec, výrobce pohonných hmot, vůdce národa, obchodník s hnojivy, výrobce uzenin, majitel jatek, majitel rafinérií a chemiček, největší pozemkový vlastník, významný pekař, sponzor intelektuálních konferencí, sportovních klubů a největší příjemce evropských dotací. Krycí jméno Bureš. Ryzí člověčina. Nic lidského mu není cizí,“ dočtete se na sociální síti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…