S mafií ve straně bojuji, hájí se Nečas

29.03.2012 21:57

Předseda vlády Petr Nečas prý s podsvětím nemá vůbec nic společného. S Romanem Janouškem se prý setkal pouze jednou v životě, zákulisní hráče podobného ražení prý pokládá za nepřijatelné. V rozhovoru pro server iHned.cz uvedl, že se pokouší se šedými eminencemi bojovat a Janouškovu autonehodu považuje za efekt "božích mlýnů".

S mafií ve straně bojuji, hájí se Nečas
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Nečas

O Romanu Janouškovi prý Petr Nečas ví převážně z doslechu a hovořil s ním za dvacet let pouze jedinkrát. „A to ještě ze zvědavosti, abych věděl, jak vypadá a ani si nevzpomínám, při jaké to bylo příležitosti,“ uvedl Nečas v rozhovoru pro iHned.cz. Dodal, že zákulisní hráči typu Janouška vždy považoval za nepřijatelné.

„To nikdy nebyl styl mého politického života. Já nikdy nikoho takového neměl, nepotřeboval, mám kolem sebe jen lidi v oficiálních pozicích,“ dodal premiér. Proti lidem propojeným s podsvětím se prý ze své pozice snaží bojovat.

Sledujeme téma Janouškovy odposlechy

Boží mlýny melou

 „Mohu jen říci, že jsem opakovaně proti panu Bémovi kandidoval, že pan Bém od chvíle, kdy jsem se stal lídrem ODS, přestal být předsedou pražského regionu, nezískal významnou pozici na kandidátce do magistrátu,“ popsal Petr Nečas.

O skandální dopravní nehodě Romana Janouška se prý jen dočetl v novinách, ale považuje ji za zásah vyšší moci. „Že to symbolicky přišlo ve chvíli, kdy se těch věcech psalo, může někdo označit za boží mlýny, které melou pomalu, ale melou,“ uzavřel Petr Nečas.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jhe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…