SPO v Moravskoslezském kraji má nové vedení, předsedou se stal Karel Sládeček

25.06.2014 9:00

Strana Práv Občanů si v Moravskoslezském kraji zvolila nového krajského předsedu. Stal se jím Karel Sedláček. Mimořádné konference se účastnil i šéf SPO senátor Jan Veleba. Centrála do krajské volby vůbec nezasahovala, což podle Veleby posiluje mandát nového vedení kraje. Strana o tom informovala v tiskové zprávě.

SPO v Moravskoslezském kraji má nové vedení, předsedou se stal Karel Sládeček
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Karel Sládeček se stal novým předsedou krajské organizace Strany Práv Občanů Moravskoslezského kraje. Rozhodli o tom delegáti mimořádné krajské konference SPO Moravskoslezského kraje, která se uskutečnila v Ostravě 24. června.

„Děkuji vám všem. Vždycky budu jednat otevřeně, nečekejte ode mne kudlu do zad, to není můj styl. Nejsem sólista, jsem týmový hráč a budu konat tak, aby to bylo ve prospěch týmu, našeho týmu SPO,“ slíbil po svém zvolení Karel Sládeček.

Politika se dá dělat slušně

„Nabízím novému vedení kraje spolupráci. Kolega Sládeček zde hovořil o tom, že politika se dá dělat slušně, a to je i moje krédo. I když to mnohdy tak nevypadá, my musíme jít tímto směrem a dokázat občanům České republiky, že to je cesta správná,“ uvedl předseda SPO, senátor Jan Veleba, který byl na konferenci v Ostravě osobně přítomen. „Centrála do voleb krajského vedení nezasahovala. Určitě to bylo správné rozhodnutí, což mimo jiné posiluje mandát nového vedení kraje,“ dodal Veleba.

Tisková zpráva SPO:

Karel Sládeček se stal novým předsedou krajské organizace Strany Práv Občanů Moravskoslezského kraje. Rozhodli o tom delegáti mimořádné krajské konference SPO Moravskoslezského kraje, která se uskutečnila v Ostravě 24. června. Místopředsedy krajské organizace byli zvoleni Darina Krejzlová, Radim Přeček, Petr Šajnar a Přemysl Kovář. Předsedou krajské kontrolní komise se stal Jiří Číp.

„Nabízím novému vedení kraje spolupráci. Kolega Sládeček zde hovořil o tom, že politika se dá dělat slušně, a to je i moje krédo. I když to mnohdy tak nevypadá, my musíme jít tímto směrem a dokázat občanům České republiky, že to je cesta správná,“ poznamenal předseda SPO, senátor Jan Veleba, který byl na konferenci v Ostravě osobně přítomen. „Centrála do voleb krajského vedení nezasahovala. Určitě to bylo správné rozhodnutí, což mimo jiné posiluje mandát nového vedení kraje,“ dodal Veleba.

„Děkuji vám všem. Vždycky budu jednat otevřeně, nečekejte ode mne kudlu do zad, to není můj styl. Nejsem sólista, jsem týmový hráč a budu konat tak, aby to bylo ve prospěch týmu, našeho týmu SPO,“ řekl po svém zvolení Karel Sládeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…