Samkovou vyloučili z Bloku proti islámu. Zde je důvod

01.04.2016 20:35

Z Bloku proti islámu byla vyloučena advokátka Klára Samková. Informoval o tom server Aktuálně.cz s odvoláním na facebookový profil Samkové.

Samkovou vyloučili z Bloku proti islámu. Zde je důvod
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

„Protože blok doposud evidentně neinformoval o tom, že jsem byla z tohoto sdružení vyloučena, sděluji nyní všem, že jsem byla ke dni 11. 3. 2016 vyloučena pro jeho údajné poškozování na veřejnosti,“ napsala Samková. Serveru pak ještě sdělila: „Napsala jsem na Facebook, že si fakt nemyslím, že by poslanci Úsvitu měli jezdit na parlamentní výjezdy do islámských zemí. A hlavně jsem byla moc aktivní.“

Celý text je ZDE.

Podle dopisu, který jí zaslal předseda Akční rady hnutí Robert Metelec, hlasovalo pro její vyloučení šest členů rady, jeden se zdržel a nikdo nebyl proti. Metelec vyloučení zdůvodňuje tím, že Samková vynášela informace o vnitřních rozporech v bloku, rozeslala všem členům rady smlouvu o spolupráci s Usvitem a měla mnoho kritických komentářů na Facebooku.

Konec Samkové v Bloku proti islámu ale nemusí být definitivní. „Zvažuji podání žaloby na neplatnost vyloučení, protože ani vyloučit mě nezvládli v souladu se stanovami. Upřímně, jsem stále více a více zděšena, když vidím, kdo všechno se cítí být způsobilý k vedení této země,“ dodala Samková.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…