Šarapatka se vysmíval Lipovské. Přimíchal do toho i nepříjemný zážitek s vyšetřením konečníku

31.03.2021 17:36

Zdeňku Šarapatkovi se pomalu nachyluje šestiletý mandát v Radě České televize (skončit má v září), což mu ale rozhodně nebrání v pokračování zuřivé aktivity proti svým oblíbeným kolegům – Haně Lipovské, Luboši Xaverovi Veselému a předsedovi Pavlu Matochovi. Pokud zrovna nejedná rada, kde tradičně bývá nejčastějším diskutérem, řádí Šarapatka alespoň na sociálních sítích.

Šarapatka se vysmíval Lipovské. Přimíchal do toho i nepříjemný zážitek s vyšetřením konečníku
Foto: Facebook.com
Popisek: Zdeněk Šarapatka s generálním ředitelem ČT Petrem Dvořákem

V posledních dnech Zdeněk Šarapatka nejprve posměšně sdílel fotografii Hany Lipovské s Janou Bobošíkovou s komentářem „Pes, přítel člověka“. Své twitterové přátele tím ponoukl k sérii pánských žertů o „čubkách“.

 

 

Ještě předtím nazval předsedu Rady ČT Matochu společně s místopředsedou Danielem Váňou jako „kladivo na čarodějnice“.

Pak sdílel „freudovské podřeknutí“, jehož se prý dopustila Hana Lipovská během posledního jednání Rady ČT. Zájmu každého koncesionáře kromě toho doporučil hysterii radního „filmaře“ Kratochvíla a zoufalou snahu jeho kolegy Váni „namydlit schody“ generálnímu řediteli Dvořákovi. To vše připsal k videozáznamu z posledního jednání rady.

 

 

A nakonec se pokusil prokázat, že jeho „favorité“ v radě jsou ovládáni Andrejem Babišem, což se má projevovat tím, že mají podobný pohled na Piráty. K tomu sdílel komentář Hany Lipovské k „českému pirátstvu“, reakci Xavera Veselého na „kondolenci“ místopředsedkyně strany Olgy Richterové po smrti Petra Kellnera a poznámku Pavla Matochy ke svérázu pražského magistrátu primátora Hřiba. To vše podle Šarapatky napsali proto, že premiér Babiš před několika týdny napsal o Pirátech, že jsou „největší ohrožení země, promigrantská neokomunistická parta, extrémní levice a neomarxisti“.

Šarapatka k tomu z vlastní invence sepsal pojednání o konečníku a vyšetření: „Konečník (lat. rectum) je poslední část trávicí trubice, zakončená řitním otvorem... vyšetření se provádí v poloze ‚na čtyřech‘ při pokrčených loktech i kolenech,“ podělil se o nepříjemný zážitek.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…