Schwarzenberg si ulevil nad Zemanem. Podívejte se

07.05.2015 19:37

Karel Schwarzenberg na sociální síti vyjevil svůj názor na návštěvu Marine Le Penové v Praze, setkání s Václavem Klausem, jakož i neblahé tušení, s kým si v dohledné budoucnosti udělá podobné „foto od večeře“ Miloš Zeman. Takové výtečníky, jako se střídají na Hradě u nás, prý nikdo v Evropě nemá.

Schwarzenberg si ulevil nad Zemanem. Podívejte se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Schwarzenberg se nejprve na Twitteru ironicky vyjádřil ke konferenci, které se Le Penová zúčastnila v Poslanecké sněmovně. „Doufám, že jí srdečně uvítala paní poslankyně Semelová, neboť bezesporu obdiv obou dam k prezidentu Putinovi je přece jejich silný spojovací článek,“ napsal k tomu předseda TOP 09.

Celá konference o budoucnosti Evropy bez EU byla podle něj nepochybně vydařená. I v USA, kde právě pobývá, prý mohl vidět „krásnou fotografii našeho bývalého prezidenta Václava Klause s madam Le Penovou, jak spolu v Praze povečeřeli“.

Schwarzenberga prý naplňuje toto setkání pocitem hrdosti na úrovni slavného zvolání Jiřího Paroubka „Kdo z vás to má?“.

„Který evropský stát má prezidenta, jenž povečeří a slavnostně se nechá vyfotit s madam Le Penovou,“ přemítá kníže Schwarzenberg. Na druhou stranu se prý nelze divit, že se spolu scházejí lidé, kteří mají tolik společného – například odpor k Evropské unii anebo obdiv k Vladimiru Putinovi. „Zároveň očekávám, že se v příštích dnech náš současný prezident Zeman nechá zvěčnit s Vladimirem Putinem,“ tuší předseda TOP 09 další skvostné foto. Nepochybuje prý, že si při něm oba prezidenti pohovoří o tom, jak přimět Evropu strávit anexi Krymu.

„Opravdu máme jedinečné prezidenty. Takové výtečníky nemá jediný evropský stát. V žádném jiném evropském státě by tohle prezidenti neudělali. To zase budou všichni v Evropě čumět,“ zakončil Karel Schwarzenberg své internetové vyznání.

Facebook Karla Schwarzenberga:

Tak paní Le Pennová měla konferenci v Poslanecké sněmovně. Doufám, že jí srdečně uvítala paní poslankyně Semelová, neboť bezesporu obdiv obou dam k prezidentu Putinovi je přece jejich silný spojovací článek. Celá ta konference byla jistě podařené setkání. I v Americe jsem mohl shlédnout krásnou fotografii našeho bývalého prezidenta Václava Klause s madam Le Penn, jak spolu v Praze povečeřeli. Konečně můžu zvolat, jako svého času ministerský předseda za sociální demokracii Paroubek: „Kdo z vás to má?“ Který evropský stát má prezidenta, který povečeří a slavnostně se nechá vyfotit s madam Le Penn. Ovšem je pravda, že je spojuje odpor k Evropské unii i obdiv a podpora prezidenta Putina. Zároveň očekávám, že se v příštích dnech náš současný prezident Zeman nechá zvěčnit s Vladimírem Putinem. Bezesporu budou mít družný rozhovor o tom, jak Evropa stráví anexi Krymu. Opravdu máme jedinečné prezidenty. Takové výtečníky nemá jediný evropská stát. V žádném jiném evropském státě by tohle prezidenti neudělali. To zase budou všichni v Evropě čumět.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…