Schwarzenberg ztratil podporovatele. Mimo jiné kvůli ukřižovanému praseti, píše server

10.10.2013 14:02

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg přišel o významného podporovatele. Bývalý diplomat v Itálii a Vatikánu Jiří Pavel Pešek se do knížete pustil a vyčetl mu, že jeho víra je falešná a pokrytecká, píší Prvnízprávy.cz.

Schwarzenberg ztratil podporovatele. Mimo jiné kvůli ukřižovanému praseti, píše server
Foto: redakce
Popisek: Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg odpovídá na otázky v pražské hospodě

Podle něho se chová v rozporu s křesťanskou vírou. Pešek přípomíná případ z loňského roku, kdy Schwarzenberg inauguroval výstavu tzv. vídeňských akcionistů, na níž byly výjevy plné krve a násilí. Kníže také podporuje homosexualistickou akci Prague Pride. Té se přitom letos účastnili i pedofilové.

Jsou to obrovské vlastizrádné fauly

Vrcholem všeho byl pro Peška Schwarzenbergův postoj ke chrámu sv. Michaela Archanděla na pražském Starém Městě. „Nyní už nejde jen o to, že nejstarší kostel Staré Prahy (cca 1150), jedna z nejcennějších posvátných památek Evropy, má být přestavěn na čtyřpodlažní tržnici s bordelem v podkroví, ale i o možnost, že ho současný majitel Jerri Nowikovsky prodá ruskojazyčným bordelovým mafiím, a pak už jej nikdy nedostaneme zpět, protože žádný úředník, municipální ani státní, se neodváží postavit se jim do cesty,“ měl Pešek říci knížeti.

Schwarzenberg se ale ve věci odmítl jakkoli angažovat. Současný majitel Nowikovsky pro něho totiž ještě letos v lednu sháněl hlasy. Schwarzenberg měl zablokovat jednání s primátorem Hudečkem a starostou Prahy 1 Lomeckým. "To jsou obrovské vlastizrádné fauly, zvláště od člověka, který se prezentuje jako katolík," zlobí se Pešek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…